Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım sen sorununu tam nedir neden anlatmıyorsun açıkça bir cümle kurmadin bize??? Derdini tam anlatmıyorsun yarım yamalak anlatıyorsun arkadaslarimda ben sana nasıl yardımcı olacağız bir fikrin varmı bilmeden konuyu sen surekli söylediğin kelime takintiliyım başka birşey demiyorsun??? Şimdi sorunun neyse canım tam anlat bizde bilelim.
@Birbebekanne2134 neyse canım burda gebelikle ilgili bilgisi tecrübesi olan anneler yardımcı olmaya çalışıyor her zaman. Ama psikolojik konularda ise elden birşey gelmez işinin ehli uzman kişiler yani doktorlar yardımcı olabilir ancak.
Canım sen sorununu tam nedir neden anlatmıyorsun açıkça bir cümle kurmadin bize??? Derdini tam anlatmıyorsun yarım yamalak anlatıyorsun arkadaslarimda ben sana nasıl yardımcı olacağız bir fikrin varmı bilmeden konuyu sen surekli söylediğin kelime takintiliyım başka birşey demiyorsun??? Şimdi sorunun neyse canım tam anlat bizde bilelim.
@Birbebekanne2134 neyse canım burda gebelikle ilgili bilgisi tecrübesi olan anneler yardımcı olmaya çalışıyor her zaman. Ama psikolojik konularda ise elden birşey gelmez işinin ehli uzman kişiler yani doktorlar yardımcı olabilir ancak.
Simdi cok post atıyorsun diceksiniz ben cok yanlız hissediyorum kendimi bebeğime sevinemiyorum napayım bilmiyorum şimdi benim bu yaşadığım sorunu yanımda olsanız anlarsınız anlatabilirim ama böyle anlatamıyorum galiba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
bak sorunun ne tam soylemiyorsun kendin ile birge birsuru hamile aneyide stresse saliyorsun sornun neyse piskolga gorun bence yada acik olarak anlat post acma dimiyoruz sorunun ne onun kesin ne oldugnu soyle ona gore yardimcu olak
bak sorunun ne tam soylemiyorsun kendin ile birge birsuru hamile aneyide stresse saliyorsun sornun neyse piskolga gorun bence yada acik olarak anlat post acma dimiyoruz sorunun ne onun kesin ne oldugnu soyle ona gore yardimcu olak
Kimse sana post paylaşma diye birşey demedi yalnis algılıyorsun şuan gebelikle ilgi istediğin kadar post açabilirsin bizde elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz bizim elimizden gelmeyen şey senin takintilarin canım uzmana hemen gitmelisin
paslamaaa demiyorummm sen yanlis analdin yani derdin neki? tam olarak anlat ? anlatmiyorsanda bosuna post acma gencsin canina yazik esine soyle seni doktora gotursun!!!!!