Sorum var Arkadaşlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Birbebekanne2134 tarafından oluşturulan Arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,262 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlar
Konbuyu başlatan Birbebekanne2134
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Görmediniz herhalde canım
Canım sen sorununu tam nedir neden anlatmıyorsun açıkça bir cümle kurmadin bize??? Derdini tam anlatmıyorsun yarım yamalak anlatıyorsun arkadaslarimda ben sana nasıl yardımcı olacağız bir fikrin varmı bilmeden konuyu sen surekli söylediğin kelime takintiliyım başka birşey demiyorsun??? Şimdi sorunun neyse canım tam anlat bizde bilelim.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
@Birbebekanne2134 neyse canım burda gebelikle ilgili bilgisi tecrübesi olan anneler yardımcı olmaya çalışıyor her zaman. Ama psikolojik konularda ise elden birşey gelmez işinin ehli uzman kişiler yani doktorlar yardımcı olabilir ancak.

Birbebekanne2134

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen sorununu tam nedir neden anlatmıyorsun açıkça bir cümle kurmadin bize??? Derdini tam anlatmıyorsun yarım yamalak anlatıyorsun arkadaslarimda ben sana nasıl yardımcı olacağız bir fikrin varmı bilmeden konuyu sen surekli söylediğin kelime takintiliyım başka birşey demiyorsun??? Şimdi sorunun neyse canım tam anlat bizde bilelim.
Canım eşime karsı var soru sorma mesala simdi haplar bırakıldı kayınvalidemede soruyorum eşimle ilgili konu gecsin ben hemen soruyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

@Birbebekanne2134 neyse canım burda gebelikle ilgili bilgisi tecrübesi olan anneler yardımcı olmaya çalışıyor her zaman. Ama psikolojik konularda ise elden birşey gelmez işinin ehli uzman kişiler yani doktorlar yardımcı olabilir ancak.
Zaten canım ben bebeğim İcin soruyorum üzüldüğüm İcin 🙏

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Simdi cok post atıyorsun diceksiniz ben cok yanlız hissediyorum kendimi bebeğime sevinemiyorum napayım bilmiyorum şimdi benim bu yaşadığım sorunu yanımda olsanız anlarsınız anlatabilirim ama böyle anlatamıyorum galiba 😒

Allahım düşmanıma vermesin öyle zor
bak sorunun ne tam soylemiyorsun kendin ile birge birsuru hamile aneyide stresse saliyorsun sornun neyse piskolga gorun bence yada acik olarak anlat post acma dimiyoruz sorunun ne onun kesin ne oldugnu soyle ona gore yardimcu olak

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım eşime karsı var soru sorma mesala simdi haplar bırakıldı kayınvalidemede soruyorum eşimle ilgili konu gecsin ben hemen soruyorum

Zaten canım ben bebeğim İcin soruyorum üzüldüğüm İcin 🙏
Takıntı konusunda uzman yardımı almalısın biz birşey yapamayiz

Birbebekanne2134

Kayıtlı Üye
rank
bak sorunun ne tam soylemiyorsun kendin ile birge birsuru hamile aneyide stresse saliyorsun sornun neyse piskolga gorun bence yada acik olarak anlat post acma dimiyoruz sorunun ne onun kesin ne oldugnu soyle ona gore yardimcu olak
Tamam canım kusura bakmayın paylaşmam bida böyle post

Takıntı konusunda uzman yardımı almalısın biz birşey yapamayiz
Tamam canım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kimse sana post paylaşma diye birşey demedi yalnis algılıyorsun şuan gebelikle ilgi istediğin kadar post açabilirsin bizde elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz bizim elimizden gelmeyen şey senin takintilarin canım uzmana hemen gitmelisin ✅

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Tamam canım
paslamaaa demiyorummm sen yanlis analdin yani derdin neki? tam olarak anlat ? anlatmiyorsanda bosuna post acma gencsin canina yazik esine soyle seni doktora gotursun!!!!!

Tüm sayfalar yüklendi.