Aşerme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde baharada tarafından oluşturulan Aşerme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,258 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Aşerme
Konbuyu başlatan baharada
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

baharada

Kayıtlı Üye
rank
Ben oğlumda hem tatlı hem ekşi yiyordum birgun ekşi yemek istemiyorum tatlı yiyordum birgün tatlı yemek istemiyordum ekşi yiyordum
Ben hergun ekşi yemek istiyorum bunda bazen tatlı tatlı yiyince bi dilim artık yiyemiyorum ama ekşi yedikçe yiyesim geliyo kızım da ekşi yi görmek dahi istemiyodum kızım iki yaşına gelene kadar bile ağzıma sürmedim o derece

Derya @Buglem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar canınız neler çekiyor ve bebeğinizin cinsiyeti nedir 😊
Ye tatlıyı doğur hakki yı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler yaa vallaha külliyen yalanmış🤣 kızımda hep tatlı yedim ekşi yiyemedim bile devamlı tatlı tatlı yemekten cevremdekiler hep kesin erkek diyordu ama kızım var iyikide kızım var sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲

baharada

Kayıtlı Üye
rank
Değişiyor her hamilelik aynı değil
Amin cümlemize hayırlısını versin inşallah sağol 😊
Değişiyor her hamilelik aynı değil ki Allah hayırlısını versi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ye tatlıyı doğur hakki yı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler yaa vallaha külliyen yalanmış🤣 kızımda hep tatlı yedim ekşi yiyemedim bile devamlı tatlı tatlı yemekten cevremdekiler hep kesin erkek diyordu ama kızım var iyikide kızım var sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲
Allah razı olsun benimde kızım var bende tatlı yiyodum kiz çocuğu çok başka seni anlıyorum bununda daha cinsiyetini öğrenmeye biturlu gidemedik ama ekşi yiyorum hep bakalım ne olacak hayırlısı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar