Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biontek oldum ben valla okadar kararsizdil ki olmasam kesin kafayi yerdim sildi oldum rahatladim rabbim neyi nasip ederse o olsun inşallah hem özel doktora gidiyorum hem devlet doktoruna gidiyorum her ikiside kesinlikle biontec önerdi simdi bulaşmasa bile dogumda napicaksin dedi ikiside ondan sonra nasıl yapicaksin falan dedi ikiside olmalisin dediler yani banada mantikli geldi ve oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biontek oldum ben valla okadar kararsizdil ki olmasam kesin kafayi yerdim sildi oldum rahatladim rabbim neyi nasip ederse o olsun inşallah hem özel doktora gidiyorum hem devlet doktoruna gidiyorum her ikiside kesinlikle biontec önerdi simdi bulaşmasa bile dogumda napicaksin dedi ikiside ondan sonra nasıl yapicaksin falan dedi ikiside olmalisin dediler yani banada mantikli geldi ve oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaz burdan olduğunda bende çok kararsizdim önceden olmasam kesin kafayi yerdim vallahi bian aklimdan cikmiyordu iki doltora gidiyorum ayri ayri birisi özel birisi devlet ikiside kesinlikle olmalisin dedi yani olmazsan.daha kötü olur dediler yani sonucta haberlerde falan heryerde görüyoruz hepimiz kesinlikle kararsız kalma benim gibi