Aşı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Aşı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,700 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşı
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Vallaha bende kararsız kaldım işte gebelikten önce 2 doz biontech oldum planlı bi şekilde gebe kaldım sonra 3. Doz sıram geldi doktor aşı olabilirsin dedi ama hamileliğin çok zor geçiyor birde bunun yan etkisi olur onunla uğraşırım diye çekiniyorum

Linalina

Kayıtlı Üye
rank
Ben de hamilelik öncesi 2 doz aşı olmuştum bugün aile hekimliğinde ebeye sordum 3. Doz için 16.haftadan sonra vuruluyo ama biz tam olarak net bi bilgiye sahip degiliz kararni sen ver dediler oyuzden ben doguma kadar yaptirmak istemiyorum tabiki karar sizin

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Ben de hamilelik öncesi 2 doz aşı olmuştum bugün aile hekimliğinde ebeye sordum 3. Doz için 16.haftadan sonra vuruluyo ama biz tam olarak net bi bilgiye sahip degiliz kararni sen ver dediler oyuzden ben doguma kadar yaptirmak istemiyorum tabiki karar sizin
Bende kararsızım ya istemiyorum normalde ama doğum zamanı corona olup çok sıkıntı yaşayan arkadaşlarım oldu onlar gibi olmaktan korkuyorum

Tüm sayfalar yüklendi.