Sorum var Aşı

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 11 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Aşı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 602 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşı
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m
S

S m

Guest
Merhaba biz 16 haftaya girdik gecen günlerde ağır bir grip salgın geçirdim limonlu çay dışında hiç bir şey kullanmadım şükür şu iki gündür iyiz dün kadın doğum randevum vardı gitik doktorum nasıl gidiyor diyince bende grip geçirdim dedim bana grip aşısını eczaneden alıp bir doz olmak şartıyla kullanmamı söyledi bi zararı olmaz dedi ama ben yinede tedirgin olduğum için henüz vurmayı düşünmüyorum çünkü düşüğüm olduğu için size sorum şu teyzelerimiz aranızda tecrübe olan hamileyken grip aşısı vuran oldu mu iyi sonuç alan oldu mu lütfen cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba biz 16 haftaya girdik gecen günlerde ağır bir grip salgın geçirdim limonlu çay dışında hiç bir şey kullanmadım şükür şu iki gündür iyiz dün kadın doğum randevum vardı gitik doktorum nasıl gidiyor diyince bende grip geçirdim dedim bana grip aşısını eczaneden alıp bir doz olmak şartıyla kullanmamı söyledi bi zararı olmaz dedi ama ben yinede tedirgin olduğum için henüz vurmayı düşünmüyorum çünkü düşüğüm olduğu için size sorum şu teyzelerimiz aranızda tecrübe olan hamileyken grip aşısı vuran oldu mu iyi sonuç alan oldu mu lütfen cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️
Cnm valla sen bilirsin ama ben tatanos aşısı bile olmadım çünkü çok rahatsız oluyordum bende yan etki yapıyordu

S

S m

Guest
Cnm valla sen bilirsin ama ben tatanos aşısı bile olmadım çünkü çok rahatsız oluyordum bende yan etki yapıyordu
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim teyzisimiz ben kendimin rahatsızligindan çok bebeğe Zararı olur mu diye korkuyorum o yüzden peki grip aşısı yaptırdınız mı gebeyken

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Canım aşı olmanı tavsiye etmiyorum bikaç tanıdığım öyle eczanede vuruldu daha da kötü oldular mecbur kalmadıkça ilaç bile almıyorum ben

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Gerek yok aşıya bence doğal yollarla geçir gribi

S

S m

Guest
Aynen geçti zaten iyim gayet çok sağolun teyzemiz. Cevap için cansın 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım aşı olmanı tavsiye etmiyorum bikaç tanıdığım öyle eczanede vuruldu daha da kötü oldular mecbur kalmadıkça ilaç bile almıyorum ben
Aynen öyle ben bir parol bile kullanmadım limonlu çay ile geçirdim şükür vurdurmuycam kesinlikle cevap için teşekkür ederiz teyziş sizin ne kadar gebelik rabbim kucağınıza almayı nasip etsin biz 16 haftadayiz cinsiyet beli mi sizin bizim erkek tabiki her şey den önce sağlıklı olması hepimizin 🤲😘

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim teyzisimiz ben kendimin rahatsızligindan çok bebeğe Zararı olur mu diye korkuyorum o yüzden peki grip aşısı yaptırdınız mı gebeyken
Yok cnm hiç yaptırmadım nane limon kaynat iç gerek yok bence içinde bir şüphe olacağına yaptırmaman daha iyi gecmiş olsun

S

S m

Guest
Yok cnm hiç yaptırmadım nane limon kaynat iç gerek yok bence içinde bir şüphe olacağına yaptırmaman daha iyi gecmiş olsun
Aynen öyle valla bende öyle yaptım limonlu çay zaten eşim Allah razı olsun hep yardımcı oldu terletip atlatim şükürler olsun ☺️

S

S m

Guest
Bende doğal yollarla terletip aştım şükürler olsun doğum doktoruma ben geçirdim dedim o yine geçireceksin griplerin evreleri var diyince ondan sordum çok sağolun cevap yazdığınız için Rabim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin 🤲 🌹 ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.