Aşılama 🤲🏻

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Merveylmaz tarafından oluşturulan Aşılama 🤲🏻 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 577 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Aşılama 🤲🏻
Konbuyu başlatan Merveylmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merveylmaz

Merveylmaz

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım inşallah asilama nasıl oluyor canım ben bilmiyorum nasıl ilerliyor süreç anlatirmisin
Adetin 2. günü doktorum çağırdı alttan muayene etti yumurtalarıma baktı ve adetin 3.günü gona f diye yumurta geliştirici iğne başlattı bu iğneyi hergün aynı saatte göbek deliğimin 3 parmak sağ sol alt farketmeksizin vurumamı söyledi ve düzenli olarak takibe çağırdı yumurtalarım istenilen boyuta gelincede ovitrelle (çatlama) iğnesi vurdum kendime

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Adetin 2. günü doktorum çağırdı alttan muayene etti yumurtalarıma baktı ve adetin 3.günü gona f diye yumurta geliştirici iğne başlattı bu iğneyi hergün aynı saatte göbek deliğimin 3 parmak sağ sol alt farketmeksizin vurumamı söyledi ve düzenli olarak takibe çağırdı yumurtalarım istenilen boyuta gelincede ovitrelle (çatlama) iğnesi vurdum kendime
Rabbim tez vakitte sana o güzel duyguyu yaşatır inşallah dualrim seninle🤲🤲

Merveylmaz

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım inşallah asilama nasıl oluyor canım ben bilmiyorum nasıl ilerliyor süreç anlatirmisin
İki gün sonrada eşimle birlikte hastaneye gittim eşim sperm verdi o sperm işlemden geçirilip bana teslim edildi bende doktora götürüp aşılama işlemim yapıldı 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim tez vakitte sana o güzel duyguyu yaşatır inşallah dualrim seninle🤲🤲
Aminn🤲🏻Hepimiz sağlıklı evlat yada evlatlara kavuşuruz bir an önce allahım yardımcımız oldu🙏

Tüm sayfalar yüklendi.