Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corona asısı olupta sonrasından hamile kalan var mı bir kulaktan dolma bılgıler var dogru luk payı var mı bilen var mı yasayan tanıyan yorumlarınıza bekliyorum sizleri
Corona asısı olupta sonrasından hamile kalan var mı bir kulaktan dolma bılgıler var dogru luk payı var mı bilen var mı yasayan tanıyan yorumlarınıza bekliyorum sizleri
Valla o açtığın konuyu bende çok düşündüm çocuk doğunca mecbur aşı olacağım artık ama ikinci çocuğuda istiyorum bi sorun olurmu olmazmı genetik bozukluğu olurmu çok düşündürüyor inanki o konular sorsalar bahane de kalmıyor hadi bi süre emzirme falan ama yinede mecbur olcaz gibi duruyor. allah bilir allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
Yanlış anlamayın anneler bu sadece bir görüş eğer bizim genetiklerle oynamak isteseler aşıya mı kalacaklar hayatımız onlarin elinde gibi birşey yediklerimizin içtiklerimizin çocuklarımızın oynadığı oyuncaklar kıyafetleri yikadigimiz deterjanlar dedim ya hayatımız onlarin elinde millet gerçekten konusup duruyor takılmayın en önemlisi kendimizi hazır hissettiğinizde asimizi olalım doktorlarımız olun dediklerinde ihmal etmemek lazım diye düşünüyorum
Valla o açtığın konuyu bende çok düşündüm çocuk doğunca mecbur aşı olacağım artık ama ikinci çocuğuda istiyorum bi sorun olurmu olmazmı genetik bozukluğu olurmu çok düşündürüyor inanki o konular sorsalar bahane de kalmıyor hadi bi süre emzirme falan ama yinede mecbur olcaz gibi duruyor. allah bilir allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
Amin cnm ınslalah hakkımızda en hayırlısı olur bende 2. Cocuk dusundugum İcin etkisi var mı acaba asıb olupta esi yasa kendi hamile kalan var mı diye dusunmuyor degılım tm soylentı var ama akılda kurcalamıyor degil acıkcası hayırlısı olsun hakkımızda cnm insallah gonlumuze göre olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi