Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 aya gireceğim hamileyim hamileliğim zehir oldu eşimin küfürleri ani sinir patlamalarından bıktım boşanmayı dahi düşünüyorum ne yapacağım gerçekten artık bıktım
Benim öncekilerde doğuma kadar da devam etmişti canım bulantı ve kusmalarım bunda biraz daha rahat geçiyor sabahları az oluyor sadece. Seninde geçer inşallah bi an önce ilaç yazmadı mı drun bulantı için?
Benim öncekilerde doğuma kadar da devam etmişti canım bulantı ve kusmalarım bunda biraz daha rahat geçiyor sabahları az oluyor sadece. Seninde geçer inşallah bi an önce ilaç yazmadı mı drun bulantı içinhayıe
Benim öncekilerde doğuma kadar da devam etmişti canım bulantı ve kusmalarım bunda biraz daha rahat geçiyor sabahları az oluyor sadece. Seninde geçer inşallah bi an önce ilaç yazmadı mı drun bulantı için?
Benim bulantım falan bitti ama ağzımın tadı hiç yok ben sanıyordum ki 3 4 ay geçince deli gibi yemek yicem tutamıcam herşey çok lezzetli gelmeye başlayacak falan ama hiç öyle olmadı