Valla ben de böyleydim hatta daha kötüydüm kimseyle konuşmadım biliyor musun herkese küstüm benim 8 kuzenim var 8 de engellemiştim teyzemi yengemi dayımı hepsini engelliyip silmiştim neden beni niye aramıyorlar diye doğurana kadar kimse benimle konuşmadı çünkü çok fena kavga ettim hepsiyle hatta ablamla şaç başa girmiştik eşim artık bende illah etti sonra kaynanamla konuşmuyordum doğurana kadar konuşmadım kimseyle bu nedenlerden doğurdum konuşuyorum herkesle ama kaynanam hariç sakin kal desem de kalamazsın doğurana kadar devamkeegg üzülme boşver bunlar iyi günlerin doğurunca rahatlayacaksın çocuk senin siniri emcukluyor sinir minik kalmıyorAşırı gergin sinirliyim yani olur olmaz herşeye sinirleniyorum içimde sanki bir canavar var patlamaya hazır bomba gibi bişey. İstemiyorum ama aniden patlıyorum bağırıp çağırıyorum sonra üzülüyorum ama nafile bu durum normal mi yoksa ben m bu ara olanlardan gerginim bilmiyorum 29+5 oldum bu aralar normal mi bu sinirlilik hali
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok doğru katılıyorum kesinlikleee denedim onaylandıAynen bende yaa cinsiyet kız mı? Kızlarda daha çok sinirli olunuyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemedim