Aşko lar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Aşko lar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,023 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşko lar
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bende öldüm 2 buçuk ayın sonunda ama ilk defa ağrım olmadı soklardayim🤗🤷‍♀️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ay bende şaşırdım cnm ya normalde bugün hafiflemesi lazımdı 😅🤗erzi kırık devam ediyor aman olsunda çok olmasın ya 😅😅
Hahaha nedir bizim bu cektigimiz adet ağrısı kadar kötü ağrım yok olmadi böyle devam etse keske test bile aldım olmadım.diye aklım çıktı😂😂😂

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bekarken çok oluyordu canım ama evlendikten sonra olmuyor ama kendimi çok üşütürsem birgün ağrı olur sonra gider ama doğumdan sonra hiç olmadı
Evet cnm bak bu doğru aslında ama ben niye böyle oldum anlamadim gitti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahaha nedir bizim bu cektigimiz adet ağrısı kadar kötü ağrım yok olmadi böyle devam etse keske test bile aldım olmadım.diye aklım çıktı😂😂😂
Bizlerin işi çok zor ya çocuk doğur acı çek regli ol acı çek bir kaynanamın oğlunu çekiyorum 😅😅😅 ay y

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet cnm bak bu doğru aslında ama ben niye böyle oldum anlamadim gitti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizlerin işi çok zor ya çocuk doğur acı çek regli ol acı çek bir kaynanamın oğlunu çekiyorum 😅😅😅 ay y
Çok ağrın varda ayaklarını sıcak suya koy canım kist varsa ondan ağrın olur

Tüm sayfalar yüklendi.