Ne yapıyorsunyz nasılsınız canlar 😍♥️ regli olduğunuz da kaç gün sancı niz oluyor 🤗
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,091 4 Ağustos 2023 #1 Ne yapıyorsunyz nasılsınız canlar regli olduğunuz da kaç gün sancı niz oluyor
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1,517 4 Ağustos 2023 #2 Rukiye27' Alıntı: Ne yapıyorsunyz nasılsınız canlar regli olduğunuz da kaç gün sancı niz oluyor Genişletmek için tıkla ... İyiyim hamd olsun canım sen nasılsıngenelde 2 gün zorlar 3 den itibaren azaltmaya başlar
Rukiye27' Alıntı: Ne yapıyorsunyz nasılsınız canlar regli olduğunuz da kaç gün sancı niz oluyor Genişletmek için tıkla ... İyiyim hamd olsun canım sen nasılsıngenelde 2 gün zorlar 3 den itibaren azaltmaya başlar
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,091 4 Ağustos 2023 #3 Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: İyiyim hamd olsun canım sen nasılsıngenelde 2 gün zorlar 3 den itibaren azaltmaya başlar Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin canım bende iyiyim regli oldum üçüncü günüm hala sancım var bu ay çok sancım oldu acaba neden olmuştur
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: İyiyim hamd olsun canım sen nasılsıngenelde 2 gün zorlar 3 den itibaren azaltmaya başlar Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin canım bende iyiyim regli oldum üçüncü günüm hala sancım var bu ay çok sancım oldu acaba neden olmuştur
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 4 Ağustos 2023 #4 Kuzum bende öldüm 2 buçuk ayın sonunda ama ilk defa ağrım olmadı soklardayim
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,091 4 Ağustos 2023 #5 Hülya12' Alıntı: Kuzum bende öldüm 2 buçuk ayın sonunda ama ilk defa ağrım olmadı soklardayim Genişletmek için tıkla ... Ay bende şaşırdım cnm ya normalde bugün hafiflemesi lazımdı erzi kırık devam ediyor aman olsunda çok olmasın ya
Hülya12' Alıntı: Kuzum bende öldüm 2 buçuk ayın sonunda ama ilk defa ağrım olmadı soklardayim Genişletmek için tıkla ... Ay bende şaşırdım cnm ya normalde bugün hafiflemesi lazımdı erzi kırık devam ediyor aman olsunda çok olmasın ya
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 4 Ağustos 2023 #6 Rukiye27' Alıntı: Ne yapıyorsunyz nasılsınız canlar regli olduğunuz da kaç gün sancı niz oluyor Genişletmek için tıkla ... Bekarken çok oluyordu canım ama evlendikten sonra olmuyor ama kendimi çok üşütürsem birgün ağrı olur sonra gider ama doğumdan sonra hiç olmadı
Rukiye27' Alıntı: Ne yapıyorsunyz nasılsınız canlar regli olduğunuz da kaç gün sancı niz oluyor Genişletmek için tıkla ... Bekarken çok oluyordu canım ama evlendikten sonra olmuyor ama kendimi çok üşütürsem birgün ağrı olur sonra gider ama doğumdan sonra hiç olmadı
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 4 Ağustos 2023 #7 Rukiye27' Alıntı: Ay bende şaşırdım cnm ya normalde bugün hafiflemesi lazımdı erzi kırık devam ediyor aman olsunda çok olmasın ya Genişletmek için tıkla ... Hahaha nedir bizim bu cektigimiz adet ağrısı kadar kötü ağrım yok olmadi böyle devam etse keske test bile aldım olmadım.diye aklım çıktı
Rukiye27' Alıntı: Ay bende şaşırdım cnm ya normalde bugün hafiflemesi lazımdı erzi kırık devam ediyor aman olsunda çok olmasın ya Genişletmek için tıkla ... Hahaha nedir bizim bu cektigimiz adet ağrısı kadar kötü ağrım yok olmadi böyle devam etse keske test bile aldım olmadım.diye aklım çıktı
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,091 4 Ağustos 2023 #8 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Bekarken çok oluyordu canım ama evlendikten sonra olmuyor ama kendimi çok üşütürsem birgün ağrı olur sonra gider ama doğumdan sonra hiç olmadı Genişletmek için tıkla ... Evet cnm bak bu doğru aslında ama ben niye böyle oldum anlamadim gitti Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Ağustos 2023 Hülya12' Alıntı: Hahaha nedir bizim bu cektigimiz adet ağrısı kadar kötü ağrım yok olmadi böyle devam etse keske test bile aldım olmadım.diye aklım çıktı Genişletmek için tıkla ... Bizlerin işi çok zor ya çocuk doğur acı çek regli ol acı çek bir kaynanamın oğlunu çekiyorum ay y
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Bekarken çok oluyordu canım ama evlendikten sonra olmuyor ama kendimi çok üşütürsem birgün ağrı olur sonra gider ama doğumdan sonra hiç olmadı Genişletmek için tıkla ... Evet cnm bak bu doğru aslında ama ben niye böyle oldum anlamadim gitti Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Ağustos 2023 Hülya12' Alıntı: Hahaha nedir bizim bu cektigimiz adet ağrısı kadar kötü ağrım yok olmadi böyle devam etse keske test bile aldım olmadım.diye aklım çıktı Genişletmek için tıkla ... Bizlerin işi çok zor ya çocuk doğur acı çek regli ol acı çek bir kaynanamın oğlunu çekiyorum ay y
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 4 Ağustos 2023 #9 Rukiye27' Alıntı: Evet cnm bak bu doğru aslında ama ben niye böyle oldum anlamadim gitti Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Ağustos 2023 Bizlerin işi çok zor ya çocuk doğur acı çek regli ol acı çek bir kaynanamın oğlunu çekiyorum ay y Genişletmek için tıkla ... Çok ağrın varda ayaklarını sıcak suya koy canım kist varsa ondan ağrın olur
Rukiye27' Alıntı: Evet cnm bak bu doğru aslında ama ben niye böyle oldum anlamadim gitti Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Ağustos 2023 Bizlerin işi çok zor ya çocuk doğur acı çek regli ol acı çek bir kaynanamın oğlunu çekiyorum ay y Genişletmek için tıkla ... Çok ağrın varda ayaklarını sıcak suya koy canım kist varsa ondan ağrın olur
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,091 4 Ağustos 2023 #10 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Çok ağrın varda ayaklarını sıcak suya koy canım kist varsa ondan ağrın olur Genişletmek için tıkla ... Bir ara vardı aslında doktora sonra gitmedim hamile felan oldum
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Çok ağrın varda ayaklarını sıcak suya koy canım kist varsa ondan ağrın olur Genişletmek için tıkla ... Bir ara vardı aslında doktora sonra gitmedim hamile felan oldum