Ateşim var 😢😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Ateşim var 😢😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,984 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ateşim var 😢😢
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ateşim çıktı kızlar 8 haftalık hamileyim 37 ateşimm ..çok korkuyorumm..Neyse olurmuu Bebeyimee.....Off Çok korkuyorum.doktorumu aradım ilaç veremeyizz Su .Maye tüketsin limonlu çayy içsinn dedii...Yinede endişeliyimm😢😢😔😔
Canım 38 olunca endişelenmelisin bence çok geçmiş olsun kuzum

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ateşim çıktı kızlar 8 haftalık hamileyim 37 ateşimm ..çok korkuyorumm..Neyse olurmuu Bebeyimee.....Off Çok korkuyorum.doktorumu aradım ilaç veremeyizz Su .Maye tüketsin limonlu çayy içsinn dedii...Yinede endişeliyimm😢😢😔😔
Amacım seni korkutmak değil canım
Ama yinede dikkat etmelisin diye söylüyorum ❤️😔
Ben de gebeyim ve. Ben aynı senin gibi başta bir ateş gecirmişim bunu kendimde farketmedim çünkü çok kalabalikdim fakat 20 ci haftamda bebeğimin dudak yarığı olduğunu öğrendim. Neden kaynaklı olduğunu sorduğum da ise aldığım cevap şu idi ( ya geçirdiğin ateş yada enfeksiyondan ) kaynaklı dedi o yüzden çok çok çok dikkat etmelisin. Allah yardımcın olsun bunu korkutmak amaçlı soylemiyorum sadece herşeye herkeze ve kendine bile karşı koru ne olursa olsun ❤️🤲

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Amacım seni korkutmak değil canım
Ama yinede dikkat etmelisin diye söylüyorum ❤️😔
Ben de gebeyim ve. Ben aynı senin gibi başta bir ateş gecirmişim bunu kendimde farketmedim çünkü çok kalabalikdim fakat 20 ci haftamda bebeğimin dudak yarığı olduğunu öğrendim. Neden kaynaklı olduğunu sorduğum da ise aldığım cevap şu idi ( ya geçirdiğin ateş yada enfeksiyondan ) kaynaklı dedi o yüzden çok çok çok dikkat etmelisin. Allah yardımcın olsun bunu korkutmak amaçlı soylemiyorum sadece herşeye herkeze ve kendine bile karşı koru ne olursa olsun ❤️🤲
Kuzum 37 yüksek ateş değil vücut sıcaklığımız 36 zaten. Bunda korkulacak bir durum yok. Rabbim sağ salim evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin 🙏🏻

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
37 yüksek değil ki neden korkuyorsun 38 i geçmesin yinede nava alan giysiler giymeye çalış çok sıcaklatma kendini ben yeni korona oldum bebeğimde korona ateşim 39.5 ten aşağı inmedi havale geçirmekten çok korktum bebeğimde 38.5 ateşliydi yani koronadan korkuyorsan ateşin olursa öyle 37 falan olmaz merak etme bolca su tüket

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
37 yüksek değil ki neden korkuyorsun 38 i geçmesin yinede nava alan giysiler giymeye çalış çok sıcaklatma kendini ben yeni korona oldum bebeğimde korona ateşim 39.5 ten aşağı inmedi havale geçirmekten çok korktum bebeğimde 38.5 ateşliydi yani koronadan korkuyorsan ateşin olursa öyle 37 falan olmaz merak etme bolca su tüket
Ben korona olmuştum Onun içinde tedavi gördüm..Biliyorum Ya öylee yanıyordum ki stres yaptımm .Bu gün Hastaneyee gidicem Serum takıcaklar...

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
37 ateş sayılmıyor ki eğer 38 dereceye çıkarsa ateş sayılıyor korkma yani emin ol ben korona oldum ve ateşten ağzım dudaklarım hep yara oldu baya ateşlenmiştim 37 yüksek bir değer değil oda ısının yüksek olmasıyla yada kalın giymeyle bile 37 olur insanın ısısı korkma 🤗

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
37 ateş sayılmıyor ki eğer 38 dereceye çıkarsa ateş sayılıyor korkma yani emin ol ben korona oldum ve ateşten ağzım dudaklarım hep yara oldu baya ateşlenmiştim 37 yüksek bir değer değil oda ısının yüksek olmasıyla yada kalın giymeyle bile 37 olur insanın ısısı korkma 🤗
37
Geçmiş olsun canım inşallh iyi olmşsundur
Teşekkür ederim.İyiyim canım çok şükür.Qripim geçmek bilmiyor ama..

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
37

Teşekkür ederim.İyiyim canım çok şükür.Qripim geçmek bilmiyor ama..
İnşallah geçer canım boyca meyve tüketmeye çalış burnun akıyor yada tıkalıysa 1 2 gün günde 2 3 kare karbonatlı suyu enjektör ile burnuna bas çok güzel oluyor tıkanıklığı açıyor akıntıyı durduruyor yada azaltıyor geçmiş olsun şimdiden

Tüm sayfalar yüklendi.