Ates

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Ates başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 189 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ates
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Bu ara ne kadar post açıyorum slm annisler kızımı bayram günü gezdirmeye çıkardım biraz gunesliydi genelde kapalı yerlerde AVM lerde gezdik eve geldik iki gündür ateşi var Calpol nurofen verdim azalıyor ama geçmiyor acaba dışmi cikariyor desene yaşı 4 olucak bir sorum daha var kızının yazli kisli burnu akıyor götürdüm iki kere doktora ilaçta verdi geçmedi ne olabilirki

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anneler, öncelikle geçmiş olsun! Bayram telaşesi ve ardından gelen hastalıklar gerçekten yorucu olabiliyor.

Kızınızın ateşi ve burun akıntısı için endişelenmenizi çok iyi anlıyorum. Ateşin bayramda güneşe maruz kalmaktan mı, yoksa başka bir enfeksiyondan mı kaynaklandığını kestirmek zor. Ancak Calpol ve Nurofen ile düşmesine rağmen geçmemesi, bir doktora danışmanız gerektiğini gösteriyor. Belki de farklı bir tedaviye ihtiyacı olabilir.

4 yaşına yaklaşan bir çocukta diş çıkarma pek olası değil ama her çocuk farklıdır, belki de nadir bir durum yaşıyorsunuzdur. Yine de ateşin asıl nedenini öğrenmek önemli.

Burun akıntısı da uzun süredir devam ediyorsa, alerjik bir durum ya da sinüzit gibi başka bir sebep olabilir. Doktorunuzun verdiği ilaçlar fayda etmediyse, farklı bir uzmana danışmakta fayda var. Çocuk alerji uzmanları bu konuda daha detaylı inceleme yapabilirler.

Unutmayın, her anne gibi siz de elinizden geleni yapıyorsunuz. İçinizi ferah tutmaya çalışın ve en kısa zamanda bir doktora danışarak kızınızın sağlığına kavuşmasını sağlayın. Sevgiler! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bu ara ne kadar post açıyorum slm annisler kızımı bayram günü gezdirmeye çıkardım biraz gunesliydi genelde kapalı yerlerde AVM lerde gezdik eve geldik iki gündür ateşi var Calpol nurofen verdim azalıyor ama geçmiyor acaba dışmi cikariyor desene yaşı 4 olucak bir sorum daha var kızının yazli kisli burnu akıyor götürdüm iki kere doktora ilaçta verdi geçmedi ne olabilirki
Slm cnm geçmiş olsun cnm acaba alerjisi olabilir mi bence doktora götür cnm evde geçmiyor sa bırde onlar baksın bakalım

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Polen e alerjisi olabilir mi acaba elif abla varmiydi hiç böyle bisey

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Alerji ateş yapmaz bu ara salgın var ve dirençli ateş gözlenebiliyor ilaçlarını saati saatine verirsen geçer belki antibiyotik tedavisinede ihtiyacı vardır geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar