Ayak topuqu.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Ayak topuqu. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 586 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ayak topuqu.
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 aydır ayak topuklarım çok kuruyup yarilma derecesine qeliyo her banyoda taşla torpülüyrm qeciyor diyorum bakiyrum yine aynı şekil qebelikle alakası warmi. Kullandqniz iyi bi ayak kremi warsa tawsiye edermisinz 🏵

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 aydır ayak topuklarım çok kuruyup yarilma derecesine qeliyo her banyoda taşla torpülüyrm qeciyor diyorum bakiyrum yine aynı şekil qebelikle alakası warmi. Kullandqniz iyi bi ayak kremi warsa tawsiye edermisinz 🏵
Normalde ben mamosalic kullanıyorum aşırı pürüzsüz yapıyor ama febelikte kullanılmıyor maalesef benim de problemim topuk çatlakları

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Benimde dirseklerim öyle oluyordu çıtır çıtır hatta kıyafetime takılıncs canım yanardı doğumdan sonra geçti kendi kendine

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benimde dirseklerim öyle oluyordu çıtır çıtır hatta kıyafetime takılıncs canım yanardı doğumdan sonra geçti kendi kendine
Ayak topuklarida qecermi bi bilqinz warmi. Dokunsammi dokunmasam mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normalde ben mamosalic kullanıyorum aşırı pürüzsüz yapıyor ama febelikte kullanılmıyor maalesef benim de problemim topuk çatlakları
Şuanda warmi sendede aynı problem şeydoş

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Ayak topuklarida qecermi bi bilqinz warmi. Dokunsammi dokunmasam mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuanda warmi sendede aynı problem şeydoş
Var canım hemde aşırı derecede eşime vazelinle masaj yaptırıyorum biraz iyi geliyor ama kalıcı değil tabiki bende zaten bütün cildimde kuruluğa bağlı egzama vardı pul pul dökülme problemi yapıyordum gebelikte daha çok arttı

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Var canım hemde aşırı derecede eşime vazelinle masaj yaptırıyorum biraz iyi geliyor ama kalıcı değil tabiki bende zaten bütün cildimde kuruluğa bağlı egzama vardı pul pul dökülme problemi yapıyordum gebelikte daha çok arttı
Çok qecmis olsun. Benimde diqer qebeliqmde yoktu son q ayda bu qebeliqmde oldu. Arkadaş alowera dems bulabilirsem kullancam olmadi qebelikten snra senin dedqin krem weya wazelin kullancam

Tüm sayfalar yüklendi.