Düşük mü yapıyorum?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde bandh tarafından oluşturulan Düşük mü yapıyorum? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Düşük mü yapıyorum?
Konbuyu başlatan bandh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

bandh

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar. Reglimin gecikmesinin 5. Günü bugün. Dün sabah kan verdim sonuçlar bugün öğleden sonra çıkacak. Kan vermeden önce predictor marka ile test yaptım silik ama uzaktan görülebilir çizgi çıktı 2 dkda. Dün akşamdan beri akıntı ile karışık kanamam var ve kasıklarım ağrıyor. Dün tüm evi sildim yemek kek falan yaptım biraz fazla yordum kendimi. Düşük yapmış olabilir miyim? Şu an gebelik varsa 4. Haftanın sonunda olmam gerek. Pıhtı falan yok akıntı mukus gibi ve bu akıntım zaten vardı şimdi kanla birlikte karışık geliyor. Dün akşam açık pembeydi bugün açık kahverengi geliyor. Yerleşme kanaması mı ondan da emin değilim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar. Reglimin gecikmesinin 5. Günü bugün. Dün sabah kan verdim sonuçlar bugün öğleden sonra çıkacak. Kan vermeden önce predictor marka ile test yaptım silik ama uzaktan görülebilir çizgi çıktı 2 dkda. Dün akşamdan beri akıntı ile karışık kanamam var ve kasıklarım ağrıyor. Dün tüm evi sildim yemek kek falan yaptım biraz fazla yordum kendimi. Düşük yapmış olabilir miyim? Şu an gebelik varsa 4. Haftanın sonunda olmam gerek. Pıhtı falan yok akıntı mukus gibi ve bu akıntım zaten vardı şimdi kanla birlikte karışık geliyor. Dün akşam açık pembeydi bugün açık kahverengi geliyor. Yerleşme kanaması mı ondan da emin değilim
Doktorunuza danışın bır eğer öyle ise önlem alırlar ilaçla

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
İlk 3 ay çok yormaman lazım kendini eğer gebelik varsa, yerleşme kanaması açık pembe oluyor diye biliyorum eğer gebeysen acil doktora görünsen iyi olur

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar