Kızlar 20 haftalık gebeyim ayak tabanlarim da yanma hissediyorum yaşayan var mi
Şevval Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 167 21 Nisan 2021 #1 Kızlar 20 haftalık gebeyim ayak tabanlarim da yanma hissediyorum yaşayan var mi
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 21 Nisan 2021 #2 Şevval' Alıntı: Kızlar 20 haftalık gebeyim ayak tabanlarim da yanma hissediyorum yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Tatlı fazlami tuketiyorsun?
Şevval' Alıntı: Kızlar 20 haftalık gebeyim ayak tabanlarim da yanma hissediyorum yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Tatlı fazlami tuketiyorsun?
Şevval Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 167 21 Nisan 2021 #3 Derya46' Alıntı: Tatlı fazlami tuketiyorsun? Genişletmek için tıkla ... Tatlı hiç yemiyorum bu gebelikten sonra tatlı ile hiç aram yok hep tuzlu ve eksi
Derya46' Alıntı: Tatlı fazlami tuketiyorsun? Genişletmek için tıkla ... Tatlı hiç yemiyorum bu gebelikten sonra tatlı ile hiç aram yok hep tuzlu ve eksi
C Cesurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 25 21 Nisan 2021 #4 Benimde öle hava soğukken bile coraplarimi cikartiyorum
Şevval Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 167 21 Nisan 2021 #5 Cesurun annesi' Alıntı: Benimde öle hava soğukken bile coraplarimi cikartiyorum Genişletmek için tıkla ... Neden oluyo peki
Cesurun annesi' Alıntı: Benimde öle hava soğukken bile coraplarimi cikartiyorum Genişletmek için tıkla ... Neden oluyo peki
C Cesurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 25 21 Nisan 2021 #6 Kolesterolun varmı oda yapar
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 21 Nisan 2021 #7 Şevval' Alıntı: Tatlı hiç yemiyorum bu gebelikten sonra tatlı ile hiç aram yok hep tuzlu ve eksi Genişletmek için tıkla ... Gebelikte ayak yanması nedenleri nelerdir? Hormonlarda artış Gebelik şekeri Vitamin eksikliklerinde Böbrek problemlerind Hipotiroidi Ödem Magnezyum eksikliklerinde Elektrolit dengesizliklerinde Yüksek kan basınçlarında Gestasyonel diabet Stres ve depresyon gibi durumlar nedenler arasında sayılabilir
Şevval' Alıntı: Tatlı hiç yemiyorum bu gebelikten sonra tatlı ile hiç aram yok hep tuzlu ve eksi Genişletmek için tıkla ... Gebelikte ayak yanması nedenleri nelerdir? Hormonlarda artış Gebelik şekeri Vitamin eksikliklerinde Böbrek problemlerind Hipotiroidi Ödem Magnezyum eksikliklerinde Elektrolit dengesizliklerinde Yüksek kan basınçlarında Gestasyonel diabet Stres ve depresyon gibi durumlar nedenler arasında sayılabilir
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,715 21 Nisan 2021 #8 Hamilelikte oluo cnm
B Baby Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 167 17 Mayıs 2021 #9 Şevval' Alıntı: Kızlar 20 haftalık gebeyim ayak tabanlarim da yanma hissediyorum yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Bende aynı durumdayim.buz la uyuyabiliyorum anca
Şevval' Alıntı: Kızlar 20 haftalık gebeyim ayak tabanlarim da yanma hissediyorum yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Bende aynı durumdayim.buz la uyuyabiliyorum anca
Z Zeynep Aliyeva Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 311 18 Mayıs 2021 #10 Şevval' Alıntı: Kızlar 20 haftalık gebeyim ayak tabanlarim da yanma hissediyorum yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Bende oyle
Şevval' Alıntı: Kızlar 20 haftalık gebeyim ayak tabanlarim da yanma hissediyorum yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Bende oyle