Ben 8 aylıkken yürüdüm iki tane erkek kardeşim var onlarda biri 9 biri 9 un sonunda yürüdü bana çektiyse bu yürür dişleri bana çekmiş babası 8 aylıkken çıkarmış ben 4 aylıkken çıkarmaya başlamışım oğlanın ağzında şuan 6 tane diş var ayağını yere basıyor tam ama benim evin zemini ev ne kadar zıcak olırsa olsun resmen rüzgar esiyor yerden birazda ondan çekiniyorum
Bencede her yerde söyleme nazar olur çocuk. Benim kızım 18.ayında bundan 3 4 ay önce kızımı parka götürmüştüm orda da bi kadın vardı kızını getirmişti o da hemen hemen kızımla aynı aylardaydı. Ben kızımı sallarken hoşuna gidip gülüyordu sonra kadın ne kadar çok dişleri var dedi. Maşallah demedi tabi. Ondan kısa bir süre sonra kızımın dişleri hep diş taşı oluştu ve bu birden bire oldu. Kızıma nazar deydi anlayacağınız. Doktora götürücem randevu düşmüyor bi türlü. Başına gelen var mı kızımın dişlerini öyle gördükçe çok üzülüyorum. Şuan 18.ayında fırçaya bilir miyiz acaba. Fırçalasak geçer mi. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen.Oy maşallah nazar değmesin canım Bide her yerde söyleme kız nazar değer çocuğa O zaman al tabi canım