Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb canım ben 21 haftalık hamileyim geçen hafta doktor kontrolünde doktor gitmemi söyledi gitmedim. Benimde kafam karışık ama gitmicem galiba. Doktorum bana biz bu haftalarda anne adaylarına detaylı ultrasona gitmelerini tavsiye ediyoruz demişti. Ama zorunlu mu değilmi bilmiyorum
Ya bende 2 cocugundada yaptirdim ama bunda kararsizim gittigim hastanede yokmus buyuk doguma yonlendiriyormus gonlendiedende direk cekilecel hastaneye gitsem ultrason icin gun verilir galiba
Ya bende 2 cocugundada yaptirdim ama bunda kararsizim gittigim hastanede yokmus buyuk doguma yonlendiriyormus gonlendiedende direk cekilecel hastaneye gitsem ultrason icin gun verilir galiba
Ben ikisinde de yaptırmadım ama bulunduğum yerde olmadığı için yaptırmadım canım Suriye sınırına yakın bir köyde oturuyorum imkanlar kısıtlı olsaydı mutlaka yaptirirdim bence mutlaka yaptir
Ya cnm bende oyle dusunuyordum yaptirmiyim diyede kafam cok karisik bebegin organlariyla ilgili herhangi bisey ciktimi allah korusun ona gire dogun aninda temkinli oluyormus drlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben ikisinde de yaptırmadım ama bulunduğum yerde olmadığı için yaptırmadım canım Suriye sınırına yakın bir köyde oturuyorum imkanlar kısıtlı olsaydı mutlaka yaptirirdim bence mutlaka yaptir
Ya cnm bende oyle dusunuyordum yaptirmiyim diyede kafam cok karisik bebegin organlariyla ilgili herhangi bisey ciktimi allah korusun ona gire dogun aninda temkinli oluyormus drlar
Sagolasin cnm soyle dusununce yaptirmak daha agir basti bendede yaptiririm ins
Sagolasin cnm soyle dusununce yaptirmak daha agir basti bendede yaptiririm ins