Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende yaptırmak istiyorum plesanta rahim ağzında dediler ama devlette doktor biz istedigimizde yönlendiriyor mu yoksa kendisi mi gerek duyması lazim bilginiz var mı
Bende yaptırmak istiyorum plesanta rahim ağzında dediler ama devlette doktor biz istedigimizde yönlendiriyor mu yoksa kendisi mi gerek duyması lazim bilginiz var mı
Valla ben 19+6 oldum bugün sabah randevum var özel muayenehanede doktordan rica edicem çünkü şehir hastahanesi 3 hafta sonrasına tarih veriyor memleket geldim gelmişken özelde yaptırıp çıkcam napim
Valla ben 19+6 oldum bugün sabah randevum var özel muayenehanede doktordan rica edicem çünkü şehir hastahanesi 3 hafta sonrasına tarih veriyor memleket geldim gelmişken özelde yaptırıp