Baby turco

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep0147 tarafından oluşturulan Baby turco başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,897 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baby turco
Konbuyu başlatan Zeynep0147
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İnşirah 0824

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar baby turco bezi kullanan var mı ,kullananlar varsa memnun mu
Canım benim ikiz kızlarım var 1 yaşından sonra kullanmaya başladım 1 yasına kadar sadece prima kullandım ama hâlâ geceleri yatmadan önce prima takıyorum sadece çünkü baby turco uzun saat kuru kalmıyor pişik oluyorlar baby turco kullanacaksan 4veya5 saatte bir degistirmen lazım bezi

Zeynep0147

Kayıtlı Üye
rank
Kuzenim kullaniyor sleppy den farkı yok diyor bende aldım idrar sızdırdı tüm paketi arkadaşıma verdim kuzum
Ikisini de hiç kullanmadığım için hiç bir bilgim yok canm ya ondan soruyorum memnun olan varsa stok yapayım doğuma kadar diye düşündüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim ikiz kızlarım var 1 yaşından sonra kullanmaya başladım 1 yasına kadar sadece prima kullandım ama hâlâ geceleri yatmadan önce prima takıyorum sadece çünkü baby turco uzun saat kuru kalmıyor pişik oluyorlar baby turco kullanacaksan 4veya5 saatte bir degistirmen lazım bezi
Teşekkür ederim beni aydınlattığın için

Son düzenleme:

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ikisini de hiç kullanmadığım için hiç bir bilgim yok canm ya ondan soruyorum memnun olan varsa stok yapayım doğuma kadar diye düşündüm
Sakın stok yapma 1-2 paket al bittikçe yenisini al çok çabuk büyüyor ve bezler elinde kalır. Ben sadece hastane için 1 paket yeni doğan almıştım o bitince 1 e geçtim ve 2 kullanmadan 3 e geçtim

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Ben kullanıyorum bezde tek geçerim hem fiyattan hemde kaliteli yani tek sıkıntısı kalıbı küçük yenidoğan için iki numara al 1 numarası çok küçük ama kesinlikle tavsiye ederim zaten bebekte 3 saat olmadan alıyorsun bezi fazla bekleyince her bez sizdirir

Canım ben kullanıyorum ve gayet memnunum.hangusi indirime düşerse onu kullanıyorum Molfix baby turco BİM'in bezini çok şükür hiç te pişik olmadı daha ama şuan baby turco indirimdeydi 5 paket aldım onu kullanıyorum

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben çoook memnunum çok yumuşak dokusu var bebeğimin poposunu yumuşacık tutuyor kızarma pişik yapmıyor bezi uzun süre değişmezsen hepsi taşırır ve bez aslında her bebeğin cildine göre değişiyor kiminde pişik yapan bez ötekinde yapmıyor o yüzden deneyerek karar ver 1 paket al önce bebeğinin cildiyle uyumlu olursa dewam et
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

4-5 saatten uzun bez bırakılmaz ki yazık tabiki pişik olur ve sızdırır

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben kullanıyorum bezde tek geçerim hem fiyattan hemde kaliteli yani tek sıkıntısı kalıbı küçük yenidoğan için iki numara al 1 numarası çok küçük ama kesinlikle tavsiye ederim zaten bebekte 3 saat olmadan alıyorsun bezi fazla bekleyince her bez sizdirir
Valla cnm 3 saatten fazla kalınca her bez sızdırır lafina katılmıyorum benim kızlarım 1.5 yasindalar akşam 11de prima takıyorum yatırıyorum sabah 10da açtığımda kupkuru ciltleri bez bile şişmemiş oluyor prima hariç diğer bütün bezler sızdırır

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Valla cnm 3 saatten fazla kalınca her bez sızdırır lafina katılmıyorum benim kızlarım 1.5 yasindalar akşam 11de prima takıyorum yatırıyorum sabah 10da açtığımda kupkuru ciltleri bez bile şişmemiş oluyor prima hariç diğer bütün bezler sızdırır
Prima premium çare kullandm sızdırma yasadm ama pişik yapmiyordu Primanin fiyat ucunca başka bezleri denedim pişik oldu şimdi sleppy deniyor gece değiştirmedim ne olacak diye sürpriz pişik oldu

Tüm sayfalar yüklendi.