Baby turco

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep0147 tarafından oluşturulan Baby turco başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,906 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baby turco
Konbuyu başlatan Zeynep0147
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İnşirah 0824

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Ben kullanıyorum bezde tek geçerim hem fiyattan hemde kaliteli yani tek sıkıntısı kalıbı küçük yenidoğan için iki numara al 1 numarası çok küçük ama kesinlikle tavsiye ederim zaten bebekte 3 saat olmadan alıyorsun bezi fazla bekleyince her bez sizdirir
Canım bende kızım için baby turco 2 numara aldım hastane çantama da koydum bazıları büyük gelir bir numara al onu köy diyor da sence nasıl yapayım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla cnm 3 saatten fazla kalınca her bez sızdırır lafina katılmıyorum benim kızlarım 1.5 yasindalar akşam 11de prima takıyorum yatırıyorum sabah 10da açtığımda kupkuru ciltleri bez bile şişmemiş oluyor prima hariç diğer bütün bezler sızdırır
Bir yaşına kadar sürekli altlarını kirlettikleri için baby turco kullanmayı düşünüyorum ondan sonra bende primaya geçiş yapmayi düşünüyorum ıslatmadigi sürece her saat değiştirmek de israf olur bence
Arada evin içinde minderin üstünde altını açık da bırakırım bir yaşından sonra rahat etsin yavrum hep bezde kalmasın cildi

Tüm sayfalar yüklendi.