Zencefil kaynat bal koy icineBacılar 11.haftadayim bulantiiii çare yok mu
Prilam veya metpamid yazar canimBacılar 11.haftadayim bulantiiii çare yok mu
Bulanti zamani limon yesil elma.iyi geliyoBacılar 11.haftadayim bulantiiii çare yok mu
Canım dört aylık olana kadar böyle çare yok maalesefBacılar 11.haftadayim bulantiiii çare yok mu
Günde 3 tane kullanıyorum bana mısın demiyor kuzum yaCanım bulantı için doktoruna söyle sana ilaç yazsın ben dr prilam ilacını kullandım çok şükür miğde bulantılarım azalmıştı
Tiksinme geliyor ağzıma alamıyorumki.Bulanti zamani limon yesil elma.iyi geliyo
Bende 4 ay boyunca miğde bulantısı çekmiştim afedersin kussam bile yemeden asla vazgeçmedim çünkü bebeğin gelişimi için kendimi zorlamıştımGünde 3 tane kullanıyorum bana mısın demiyor kuzum ya
Bana ev su koca oglum yemek şampuan diş macunu aklına gelebilecek herşey kokuyordu dışarı çıkıyordum bu kezde araba eksoslari artık aglamaya başladım çok kotu geçti gene ben iyiyim arkadaşıma serum bagliyolar odaha kötü analık zor evlatlarımız inşallah ilerde kiymetimizi bilirler ben anneme bir kez of denedim yinede dusunuyomda onlar eskiden zor zamanlarda bizi doğurmuştur ne kadar zorGünde 3 tane kullanıyorum bana mısın demiyor kuzum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tiksinme geliyor ağzıma alamıyorumki.
Canım o bendede çok oldu hiç bir şey yiyip icemiyordum suya bile hasrettim onzyd 8ml lik kullandım bana mısın demedi doktoruna sor belki sana fayda eder çünkü bunu şiddetli mide bulantılarında veriyorlarmış son çare olarak bide hastaneye yattım en son kurumustum die gaviscon mide yanması bide asiti için hastanede yatarken serum la beraber kullandirdilar o şurubunda faydası oldu öyle öyle kendime geldim yavaş yavaş çünkü mide yanması mide asitide bulantı yapıyormuş yani mide rahatsızlığı olanlarda özellikle ki benim yoktu ama çok işime yaradı bu iki ilacı doktoruna danış umarım faydası olur çünkü çok zor bişi ben çok çektim umarım hemen toparlanirsin ve inşallah faydam olur çok çok geçmiş olsun kuzumBacılar 11.haftadayim bulantiiii çare yok mu
Maşallah sana ne güzel yemişsin canım ama işte daha agizdayken lavaboya yetisemeyen bizler ahh ahhh o süreçte hep dedim senin vesilenlede demiş olayım Rabbim kimseye yaşatmasın rahat bı hamilelik süreci yaşatsın Rabbim inşallah çok zor yaaaaBende 4 ay boyunca miğde bulantısı çekmiştim afedersin kussam bile yemeden asla vazgeçmedim çünkü bebeğin gelişimi için kendimi zorlamıştım