analdim canimKendi sesini keşfediyor canım dinliyor o yüzden bağırıyor geçici bir dönem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ay benimki bir bela belaSu esler herseye karismasa olmaz mi![]()

analdim canimKendi sesini keşfediyor canım dinliyor o yüzden bağırıyor geçici bir dönem
ay benimki bir bela belaSu esler herseye karismasa olmaz mi![]()
Benimki de aynianaldim canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ay benimki bir bela belaherseye karsiyor
Sukur sağlığı yerinde ama uyku konusunda çok kötü uymuyor resmenHahhaha laren nasıl canım
benimkide oyle hic yardim etmez bakmaya birsey oldugunda dili papuc boyda oluyorBenimki de aynibütün gun cocukla ben ilgileniyorum, aksam olunca ufacik birseyde cocuga hic bakmayi bilmiyormusum muamelesi yapmiyor mu deli oluyorum
kac yillik evlilikte toplamda ettigim kavganin 3-4 katini etmisizdir cocugum oldugundan beri
![]()
Düzelir inşallah kuxum bizde Kayranin şükür uykusunu düzene soktukSukur sağlığı yerinde ama uyku konusunda çok kötü uymuyor resmen
Benim bebeğim de sürekli bağırıyordu ağlama krizine giriyordu doktora gittik enfeksiyon çıktı cnm bence doktora götürkizlar kizim 7 aylik surekli kendi kendine bagriyor disarda evde surekli bagyiyor esimde cocikda bir rahatsilik var deyir o yuzden bariyor diyirpeki surekli bagirmasi normalmi?
benimki aglamiyor canim sadece bagriyor kendi kendineBenim bebeğim de sürekli bağırıyordu ağlama krizine giriyordu doktora gittik enfeksiyon çıktı cnm bence doktora götür
Düzelir inşallah kuxum bizde Kayranin şükür uykusunu düzene soktuk
İnşallah kuzum inşallahImaşallah kuzum aşırı bi salgado akıyor öle böyle değil hay maşallah ohhh şükürşükür sevindim kuzum birdaha düzeni bozulmaz inşallah paşamın❤
❤İnşallah kuzum inşallah![]()