Sorum var bakar mısınız lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde toprak tarafından oluşturulan bakar mısınız lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 345 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bakar mısınız lütfen
Konbuyu başlatan toprak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

toprak

Kayıtlı Üye
rank
herkese selam. 15 mart günü erkek arkadaşımla kondom kullanarak birliktelik yaşadık, adetimin son günüydü, yumurtlamama 1 hafta vardı. normalde 1 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum ancak ilişkinin olduğu akşam içmeyi unuttum, ertesi gün iki ilacı içtim. ilişkiden 10 gün sonra yani 26 martta kan testi verdim beta hcg normal çıktı. ancak bu akşam hafif kırmızı bir akıntı farkettim parmağımın ucu kadar ama tekrar gelmedi. çok gerginim. bu yerleşme kanaması olabilir mi? Reglime 3 gün var ayrıca pcosum.

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
herkese selam. 15 mart günü erkek arkadaşımla kondom kullanarak birliktelik yaşadık, adetimin son günüydü, yumurtlamama 1 hafta vardı. normalde 1 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum ancak ilişkinin olduğu akşam içmeyi unuttum, ertesi gün iki ilacı içtim. ilişkiden 10 gün sonra yani 26 martta kan testi verdim beta hcg normal çıktı. ancak bu akşam hafif kırmızı bir akıntı farkettim parmağımın ucu kadar ama tekrar gelmedi. çok gerginim. bu yerleşme kanaması olabilir mi? Reglime 3 gün var ayrıca pcosum.
Ertesi gün hapının öyle bir yan etkisi oluyor hatta 3 gün sonra adet bile görmeyebilirsin benim öyle olmuştu kan testi vermiştim tekrar çok şükür yine negatif çıkmıştı, ama tabi doktor değilim kesin böyle diyemem başıma geleni söyledim

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Ertesi gün hapının öyle bir yan etkisi oluyor hatta 3 gün sonra adet bile görmeyebilirsin benim öyle olmuştu kan testi vermiştim tekrar çok şükür yine negatif çıkmıştı, ama tabi doktor değilim kesin böyle diyemem başıma geleni söyledim
Hazalim nasılsın iyimisin gökçe nasil

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
IMG_4544.jpeg
Bu icon’a tıklarsan seçenekler çıkıyor istersen kameraya bağlanıyor istersen galeriye 😊

Tüm sayfalar yüklendi.