Sorum var Bakar mısınız?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde yasemin doğru tarafından oluşturulan Bakar mısınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 156 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakar mısınız?
Konbuyu başlatan yasemin doğru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

yasemin doğru

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba herkese☺
Biz bebeğimle 13+6 günlük olduk doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı%90 büyük ihtimal erkek dedi hatta bi çıkıntı görüyorum ama 16.haftadan sonra netleştirelim dedi..
Sizce bu haftalarda söylenilen tahmın değişir mi

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba herkese☺
Biz bebeğimle 13+6 günlük olduk doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı%90 büyük ihtimal erkek dedi hatta bi çıkıntı görüyorum ama 16.haftadan sonra netleştirelim dedi..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende oğlumun cinsiyetini 14 haftalıkken öğrenmiştim hakkında hayırlısı olsun inşallah

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba herkese☺
Belli olmaz canım bebeğin pozisyonuna bağlı bazen kordondan dolayı yanılma olabiliyor benim de ilk gebeliğimde 13. De tahminim kız demişti 17 de netleşmiş ti rabbim gönlüne göre versin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.