Bakarmıaınız anneler ve anne adayları 🙂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ümmü98 tarafından oluşturulan Bakarmıaınız anneler ve anne adayları 🙂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,173 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmıaınız anneler ve anne adayları 🙂
Konbuyu başlatan Ümmü98
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ümmü98

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Mrba kızlar. Size bir sorum olucak geçen hafta perşembe günüm yumurtlama günümdü cuma günüyse beya akıntım geldi bizde değerlendirdik o günü cumartesi günü pembemsi kan geldi o günden beri kahverengi ve pembe kan geliyor ara ara sizce hamilemiyimdir.

Sonikiüç

Kayıtlı Üye
rank
Ama kanama da normal değil diye düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben şu an ki gebeligimde hesapladigim yumurtlama günü ile tutmuş sanıyordum ama öncesinde oluşmuş bebek. Doktor da erken yumurtlamissindir demisti. Beta yüksek çıkmıştı belki sizinde yumurtlama erken olmuştur.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben şu an ki gebeligimde hesapladigim yumurtlama günü ile tutmuş sanıyordum ama öncesinde oluşmuş bebek. Doktor da erken yumurtlamissindir demisti. Beta yüksek çıkmıştı belki sizinde yumurtlama erken olmuştur.

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Mrba kızlar. Size bir sorum olucak geçen hafta perşembe günüm yumurtlama günümdü cuma günüyse beya akıntım geldi bizde değerlendirdik o günü cumartesi günü pembemsi kan geldi o günden beri kahverengi ve pembe kan geliyor ara ara sizce hamilemiyimdir.
1 gün icinde hamile.kalınır mı bilemedim cumadan cumartesiye biraz bekle bence

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Tutması için çok erken canım belki daha önceden tutmuş olabilir kanama normal değil doktora görünmeni tavsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.