Bakarmisiniz detayli ultroson

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Bakarmisiniz detayli ultroson başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,395 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmisiniz detayli ultroson
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canlar bn 18hftalikken doktorum bana detayli icin tarih verdi ve 9subat tarihine verdi simdi benim detayli ultrison icin siram var ben yine sira almalimiyim osaate yakin yada kac dkk suruo detsyli
Canım ben şehir Hastanesi'nde yaptırdım onlar bana gününü saatini vermişti zaten günü geldiğinde radyoloji ye gittim giris yaptırdım 20 dk sürüyor canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Acaba devlet hastanesi de detaylı bakar mı kuzum sanmam ama 😁 benim daha var 16 haftama yeni geçtim
Kuzum bazi devlet hastanesi bakıyor diye biliyorum benim doktorum hastanede olmadığı için bana araştırma hastanesinden kendi perinatloji bölümüne kayıt açtırdı ben öyle yaptım. Sende doktoruna gidince sor detaylı yıl o sana der zaten eğer radyoloji filan bakacak derse yok de perinatolojihe git onlar daha bilgili ve daha detaylı bakıyor 😘

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bazi devlet hastanesi bakıyor diye biliyorum benim doktorum hastanede olmadığı için bana araştırma hastanesinden kendi perinatloji bölümüne kayıt açtırdı ben öyle yaptım. Sende doktoruna gidince sor detaylı yıl o sana der zaten eğer radyoloji filan bakacak derse yok de perinatolojihe git onlar daha bilgili ve daha detaylı bakıyor 😘
Aynen doğrudur cnm 🥰 doktorum bende bakıyorum dedi ama öyle tek boyutlu bakıyormuş hastenede 4 boyutlu ultrason yokmuş zaten bı sıkıntı görürse beni yönlendirir o zaman .. rabbim kötü bişey göstermesin evlatlarımıza

Tüm sayfalar yüklendi.