Sağol canım yaxşıyam sən nətərsən neynirsen. qorunuram can ama yenədə adam narahat olur o qədər qorunaraq hamilə qalan var. Hə süd verən analarda qalır bilirəm spiral taxmağa həkim demişdi ayın 9-dan sonra gəl onçü qalmışam bu səfər aybaşı olan kimi inşallah gedib taxdıracam. Maşallah böyüyüb da balacan mənimkidə 3 aylıq oldu 2 gün əvvəlSalam bacı necesen qorunmursanki emziren analar hamile qala bilir etiyatli ol qorun mən ikinci qızımda ele olub tez hamile qalmışdim bebeis necedi mende veziyet yaxsdi şükür balaca 4 aylıq olub
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hə can indi bayaq burdada yazmışdılarki tezdə ola bilir gecdə görək nətər olacaq test elədim tək xətt oldu biraz sancımda var inşallah ötüşərəm bu səfər sırazı gedəcəm həkiməBirde onu deyim mende aybaşi vaxdim gah gecisir gahda tez olur ele insanlar var süt verende hamile qalmırlar ama ele qadında varki süt vere verə hamile qalirlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Anladım canım teşekkür ederim bakalım 2 gün geçti ama test neqatif yine olmassa 2 gün sorna test yapıcamCanm yeni doğum yapmışsın düzensiz olabilirsin bence normal