Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar nasilsiniz ben biraz kotuyum 30 haftamam bu gun tamam oldu ama sancim var birazda suyum gelmis cok koruyurum erken dogusdan erken olsa bebek yasarmi?
Kizlar nasilsiniz ben biraz kotuyum 30 haftamam bu gun tamam oldu ama sancim var birazda suyum gelmis cok koruyurum erken dogusdan erken olsa bebek yasarmi?
Tabii ki yaşar . Kuvezde kalır beslersin çabuk büyür annesi endişelenme . Şimdi her şey çok ilerledi. Kötü düşünme hatta suyun çok gelmediyse iğne ile felan durdururlar. Sen mutlaka Dr a git .
bende 30 haftalik sancim basladi yatisim yapıldı ilaçlarla durduruldu şu an 32 haftaligim bekliyorum insaAllah zamanın da kucaklamayi nasip eder Rabbim.
Arkadaşım suyum gelmiş diyorsun hemen hastaneye git bebeğini riske atma. Erken doğsa bile Allah in izniyle yaşar zamanında doğan bebeklere de erişir her yönüyle merak etme çok örnekleri var
bende 30 haftalik sancim basladi yatisim yapıldı ilaçlarla durduruldu şu an 32 haftaligim bekliyorum insaAllah zamanın da kucaklamayi nasip eder Rabbim.
cok sağol evet oluyormuş. bende ilk defa yaşadım bu durumu.ilk çocuğumda 39+6 da doğurdum ama bu bebegim sabırsız biraz. cok korkuyorum erken olcak diye
cok sağol evet oluyormuş. bende ilk defa yaşadım bu durumu.ilk çocuğumda 39+6 da doğurdum ama bu bebegim sabırsız biraz. cok korkuyorum erken olcak diye
Benim de ilki 38+5 de doğdu o yüzden çok rahat davranıyordum yine o zamanlar gelir diye, inşallah zamanını bekleryavaştan başlıyım bende ne olur ne olmaz