Kifir ne? Kefir canım nasıl oldun
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 25 Temmuz 2023 #11 zehra demir' Alıntı: Kifir ne? Genişletmek için tıkla ... Kefir canım nasıl oldun
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 26 Temmuz 2023 #12 zehra demir' Alıntı: Kızlar 9 +4 haftalık hamileyim midem ağrıyor karnımda kurultu da oluyor ne yapayım belkide üşütdüm midemi bilmiyorum başına gelen varmı? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım ılık süt icebilirsin mide ağrina iyi gelicektir
zehra demir' Alıntı: Kızlar 9 +4 haftalık hamileyim midem ağrıyor karnımda kurultu da oluyor ne yapayım belkide üşütdüm midemi bilmiyorum başına gelen varmı? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım ılık süt icebilirsin mide ağrina iyi gelicektir
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 27 Temmuz 2023 #13 zehra demir' Alıntı: Kızlar 9 +4 haftalık hamileyim midem ağrıyor karnımda kurultu da oluyor ne yapayım belkide üşütdüm midemi bilmiyorum başına gelen varmı? Genişletmek için tıkla ... Canım nasıl oldun
zehra demir' Alıntı: Kızlar 9 +4 haftalık hamileyim midem ağrıyor karnımda kurultu da oluyor ne yapayım belkide üşütdüm midemi bilmiyorum başına gelen varmı? Genişletmek için tıkla ... Canım nasıl oldun