Sorum var Bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 394 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmısınız
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar kızım 10 aylık çok hareketli bir çoçuk kucağımda bile elini her yere atıyor bir yerde durmuyor buna göre endişe ediyorum normal bir durumu?

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar kızım 10 aylık çok hareketli bir çoçuk kucağımda bile elini her yere atıyor bir yerde durmuyor buna göre endişe ediyorum normal bir durumu?
Benim oglanda öyle ne yapacağımı şaşırdım kaldım acaba neler yapmalıyız bakalım öneriler gelir belki

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Sen benim oğlumu gör kendikine sukredersin erkek çocuk hareketli dedilerdi bu kadar beklemiyordum bı salise bile yerinde durmuyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 24. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mısır büyüklüğünde.
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Benim kız da 8 aylık canımızı okuyor evde 7 aylıkken emeklemeye başladı evin her yerinde 🤦🏻‍♀️. Abisinden haraletli abisi 11 aylıkken emeklemişti 😂😂 bu canımızı okuyor dediğim gibi ne yaparsam yapayım yok abisi eline ne alırsa yanında bitiyor burnundan getirdi onunda artık kayra bile hayır bu benim bu benim diye dolaşıyor evde 😂😂 çare yok yani

Tüm sayfalar yüklendi.