Sorum var Bakarmısınız 🤍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Edanur Polat tarafından oluşturulan Bakarmısınız 🤍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 216 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmısınız 🤍
Konbuyu başlatan Edanur Polat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Edanur Polat

Kayıtlı Üye
rank
36+2 haftalık gebeyim Bugün kontrole gittim ve dedi ki bebeğin katın çevresi haftasına göre küçük bu durumu yaşayan oldumu korkmam gereken durum varmı ?

esma celebi

Kayıtlı Üye
rank
36+2 haftalık gebeyim Bugün kontrole gittim ve dedi ki bebeğin katın çevresi haftasına göre küçük bu durumu yaşayan oldumu korkmam gereken durum varmı ?
Bende 36+3 günlük ken gittim bana aynı şeyi dediler araştıma hastanesin sevk etiler yüksek riskli gebelik olarak bende normal muane için gittim ultrasonda bebegimin karın çevresi küçük kalmış arastırma hastanesine gitmen gerek dedi doktorum 37 haftalık olunca sezeryan yaparlar dedi yada risk yüksekse hemende alabilirler dedi bende dün gittim arastırma hastanesine ultrasonda baktılar evet karın çevrsi küçük kalmış kan tahlili falan yaptılar iki saat bekledim baya korkutular beni bebeğin gelişimi durmus muhtemelen bebeğin eşi bebeği beslemeyi bırakmış falan dediler sonra sonuçlar çıktı geç döllenme olmuş bebeğin 34 hafta 5 günlük dediler bende son adet tarihim 28 mayıs dedim ona göre 36 haftalık falan dedim süreklide kontrolere gidiyordum hic bir doktor öyle bişey demedi dedim doktorda sonuçlar öyle gösteriyor dedi sonrada bebeğimin bacakları vucuduna göre daha uzun dedi oda normalfir faln dedi her hafta kontrole gel ama randevu alıp geliceksin dedi bende şuan en erken ayın 21 bulabildim hiç bişey anlamadım hala korkuyorum bebeğime bişey olucak diye bu hafta perşembe günü kendi doktoruma gidicem tekrardan randevusuz bakıcak ayın 21 kadar bekliyemiycem

Edanur Polat

Kayıtlı Üye
rank
Bende 36+3 günlük ken gittim bana aynı şeyi dediler araştıma hastanesin sevk etiler yüksek riskli gebelik olarak bende normal muane için gittim ultrasonda bebegimin karın çevresi küçük kalmış arastırma hastanesine gitmen gerek dedi doktorum 37 haftalık olunca sezeryan yaparlar dedi yada risk yüksekse hemende alabilirler dedi bende dün gittim arastırma hastanesine ultrasonda baktılar evet karın çevrsi küçük kalmış kan tahlili falan yaptılar iki saat bekledim baya korkutular beni bebeğin gelişimi durmus muhtemelen bebeğin eşi bebeği beslemeyi bırakmış falan dediler sonra sonuçlar çıktı geç döllenme olmuş bebeğin 34 hafta 5 günlük dediler bende son adet tarihim 28 mayıs dedim ona göre 36 haftalık falan dedim süreklide kontrolere gidiyordum hic bir doktor öyle bişey demedi dedim doktorda sonuçlar öyle gösteriyor dedi sonrada bebeğimin bacakları vucuduna göre daha uzun dedi oda normalfir faln dedi her hafta kontrole gel ama randevu alıp geliceksin dedi bende şuan en erken ayın 21 bulabildim hiç bişey anlamadım hala korkuyorum bebeğime bişey olucak diye bu hafta perşembe günü kendi doktoruma gidicem tekrardan randevusuz bakıcak ayın 21 kadar bekliyemiycem
Benimde son adet tarihim 28 Mayıs olarak biliyorum banada öyle dedi Salı günü bende randevusuz gidicem Allah’a dua ediyorum ne gelirse allahtan gelir Rabbim inşallah sağ salim kucamıza almayı nasip etsin 🤲

esma celebi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde son adet tarihim 28 Mayıs olarak biliyorum banada öyle dedi Salı günü bende randevusuz gidicem Allah’a dua ediyorum ne gelirse allahtan gelir Rabbim inşallah sağ salim kucamıza almayı nasip etsin 🤲
Amin sadece dua edebiliriz doktorların dediklerini fazla kafaya takmamk gerekir hep en kötüsünü söylüyorlar ne gelirse allahtan gelir şimdiye kadar bi sorun çıkmadıysa hep sağlıklıydı allahın izniyle inşallah doğuncada sağlıklı olur bundan sonrada sorun çıkmaz inşallah 🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Karın çevresi kaç haftalıkmış onu da söylediler mi ? Doktorlar insanları korkutmaktan öteye gitmiyor ne yazık ki , benim şuan 9 aylık kızım için yok bacakları , kolları kısa , çocuk cüce olacak , Dowm sendromlu , trizomi 18 21 bunların hepsini 30. Haftadan sonra söylemeye başladılar doğuma kadar yıprandım da yıprandım doğumdan sonra gidip genetik kanı aldırdım şükür ne cücelik çıktı nede kromozom çıktı , kendimi üzdüğümle kaldım , ve haftası küçük çıkıyorsa bile takmayın bana hep bebeğin el ve ayakları 4 5 hafta geriden geliyor demişlerdi hayta son haftalara doğru bu sayı artmıştı 6 7 gibi .. bebeğinize odaklanın ve gebeliğin keyfini çıkartın çok zor ama emin olun sapa sağlam doğacak minikler , Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.