S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 15 Mayıs 2023 #1 Qizlar ilk gebeliyim kac yil olmuş unutmuşum şimdikinde kacinci hafdada bişiyler aşıriyorsuz halsizlik falan kacinci hafdada oluyor? bende bişiy yok
Qizlar ilk gebeliyim kac yil olmuş unutmuşum şimdikinde kacinci hafdada bişiyler aşıriyorsuz halsizlik falan kacinci hafdada oluyor? bende bişiy yok
Yahyanın annesi 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,961 Konum 🥰 15 Mayıs 2023 #11 V ÖzLemce33' Alıntı: Ben değil kizz kimisi dedimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mayıs 2023 Haa demek istediğim tam da buuuu tşk ettimm Genişletmek için tıkla ... VAlla ben sen anladim canim pardon Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mayıs 2023 B Doğa'm 💜' Alıntı: Kimininki demiş kendinden bahsetmemiş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mayıs 2023 Yengem test yapar yapmaz galiba aşeriyorum demişti Genişletmek için tıkla ... Bende kedisinden bahsetmiş sandim Oyla 0 Downvote
V ÖzLemce33' Alıntı: Ben değil kizz kimisi dedimm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mayıs 2023 Haa demek istediğim tam da buuuu tşk ettimm Genişletmek için tıkla ... VAlla ben sen anladim canim pardon Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mayıs 2023 B Doğa'm 💜' Alıntı: Kimininki demiş kendinden bahsetmemiş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mayıs 2023 Yengem test yapar yapmaz galiba aşeriyorum demişti Genişletmek için tıkla ... Bende kedisinden bahsetmiş sandim
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 15 Mayıs 2023 #12 Sona' Alıntı: Tesekur ederim canim qaliba rahat olacam şimdi 6-2haftalik hamileyim ama bişiy olmuyor iyim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum ne güzel sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim Oyla 0 Downvote
Sona' Alıntı: Tesekur ederim canim qaliba rahat olacam şimdi 6-2haftalik hamileyim ama bişiy olmuyor iyim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum ne güzel sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 15 Mayıs 2023 #13 Sona' Alıntı: Qizlar ilk gebeliyim kac yil olmuş unutmuşum şimdikinde kacinci hafdada bişiyler aşıriyorsuz halsizlik falan kacinci hafdada oluyor? bende bişiy yok Genişletmek için tıkla ... Her gebe her gebelik bir değil canım genelde 8. Haftadan sonra bulantılar başla. Aşerme de gebeliğin her ayında olabilir Oyla 0 Downvote
Sona' Alıntı: Qizlar ilk gebeliyim kac yil olmuş unutmuşum şimdikinde kacinci hafdada bişiyler aşıriyorsuz halsizlik falan kacinci hafdada oluyor? bende bişiy yok Genişletmek için tıkla ... Her gebe her gebelik bir değil canım genelde 8. Haftadan sonra bulantılar başla. Aşerme de gebeliğin her ayında olabilir
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 15 Mayıs 2023 #14 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: V VAlla ben sen anladim canim pardon Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mayıs 2023 B Bende kedisinden bahsetmiş sandim Genişletmek için tıkla ... Bişi olmaz kiz ne olacak Oyla 0 Downvote
Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: V VAlla ben sen anladim canim pardon Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Mayıs 2023 B Bende kedisinden bahsetmiş sandim Genişletmek için tıkla ... Bişi olmaz kiz ne olacak
Yahyanın annesi 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,961 Konum 🥰 15 Mayıs 2023 #15 ÖzLemce33' Alıntı: Bişi olmaz kiz ne olacak Genişletmek için tıkla ... Ha biz ha kimileri ne fark eder Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Bişi olmaz kiz ne olacak Genişletmek için tıkla ... Ha biz ha kimileri ne fark eder
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 15 Mayıs 2023 #16 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Ha biz ha kimileri ne fark eder Genişletmek için tıkla ... Demi bnce dee sen alemsin bu zamana kadar neredeydin Oyla 0 Downvote
Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Ha biz ha kimileri ne fark eder Genişletmek için tıkla ... Demi bnce dee sen alemsin bu zamana kadar neredeydin
Yahyanın annesi 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,961 Konum 🥰 15 Mayıs 2023 #17 ÖzLemce33' Alıntı: Demi bnce dee sen alemsin bu zamana kadar neredeydin Genişletmek için tıkla ... Kimileride eşittir biz yapiyor canim bizde o kimilerden uzak değiliz Buralardaydım canim Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Demi bnce dee sen alemsin bu zamana kadar neredeydin Genişletmek için tıkla ... Kimileride eşittir biz yapiyor canim bizde o kimilerden uzak değiliz Buralardaydım canim
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 15 Mayıs 2023 #18 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Kimileride eşittir biz yapiyor canim bizde o kimilerden uzak değiliz Buralardaydım canim Genişletmek için tıkla ... Ay her zaman buralarda.olll aynenn kimisiide bAzen biz oluyoruz katılıyorum sana valla Oyla 0 Downvote
Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Kimileride eşittir biz yapiyor canim bizde o kimilerden uzak değiliz Buralardaydım canim Genişletmek için tıkla ... Ay her zaman buralarda.olll aynenn kimisiide bAzen biz oluyoruz katılıyorum sana valla
Yahyanın annesi 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,961 Konum 🥰 15 Mayıs 2023 #19 ÖzLemce33' Alıntı: Ay her zaman buralarda.olll aynenn kimisiide bAzen biz oluyoruz katılıyorum sana valla Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım da hep sen yoksun bebiş izin vermiyor sana☺ Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Ay her zaman buralarda.olll aynenn kimisiide bAzen biz oluyoruz katılıyorum sana valla Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım da hep sen yoksun bebiş izin vermiyor sana☺
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 15 Mayıs 2023 #20 ÖzLemce33' Alıntı: Ay her zaman buralarda.olll aynenn kimisiide bAzen biz oluyoruz katılıyorum sana valla Genişletmek için tıkla ... Kuzum nasılsın Hiç yazmıyorsun nerelerdesin Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Ay her zaman buralarda.olll aynenn kimisiide bAzen biz oluyoruz katılıyorum sana valla Genişletmek için tıkla ... Kuzum nasılsın Hiç yazmıyorsun nerelerdesin