Bakın bı hamişler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yusuf Özgen tarafından oluşturulan Bakın bı hamişler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,843 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakın bı hamişler
Konbuyu başlatan Yusuf Özgen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smyrmry

Tutuya Hasan

Kayıtlı Üye
rank
Biz ikimizde sigortaliyiz dün eşim dedi sigortaliyiz ama borçlu olduğu için durudulmus acaba yararlanabilir miyim süt parasından
Hayırlı günler arkadaş ben bağ-kurluyum ve daha öncesinde doğum yaptım ama süt paramı alamadım borcum olduğu için borcu bitirirsem 5 yıl içerisinde o süt parasını alabiliyor muşum muhtemel sizinki de öyledir

Meltem ucurum

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım baba da aliyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kesinlikle kaynım İBB de çalışmasına rağmen aldı
Baba nasıl alıyor ben almıştm kızımda ama eşim almadı bunun için nereye başvurmalı e devletten gözükür mü

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Bagkura yada sigortaya borcu varsa alamazsınız benim esiminde borcu vardı süt parasını alamadım canım ama doğum parası felan onu almıştım
Hm can sağlığı napalm 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağolun bil
Hayırlı günler arkadaş ben bağ-kurluyum ve daha öncesinde doğum yaptım ama süt paramı alamadım borcum olduğu için borcu bitirirsem 5 yıl içerisinde o süt parasını alabiliyor muşum muhtemel sizinki de öyledir
Bilginiz için 🥰

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar