Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 22.3 haftalık gebeyim.hamileliğimin başından beri balık yiyemiyorum.Bırakın kokusunu şekli bile aklıma gelince midem bulanıyor.Benim gibi olan varmı.Çok faydalı ama maalesef yiyemiyorum.tavsiyeniz varmı.
Kızlar 22.3 haftalık gebeyim.hamileliğimin başından beri balık yiyemiyorum.Bırakın kokusunu şekli bile aklıma gelince midem bulanıyor.Benim gibi olan varmı.Çok faydalı ama maalesef yiyemiyorum.tavsiyeniz varmı.
Normalde balığın her çeşidini severek yerem.Ama şimdi yiyemiyorum.Rabbim bebeğini sağlıklı hayırlı uzun ömürlü etsin canım. Darısı bize inşaAllah vakti saatinde.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende çok severim canım ama hamileliğin başından beri kötü geçiyor iki defa yiyebildım zor bela onuda geri çıkardım ama vitamini almıştır diyorlar bugün kontrolüm vardı balık yağı içeren bir vitamin yazdı mide bulantım hala geçmediği için
Bende çok severim canım ama hamileliğin başından beri kötü geçiyor iki defa yiyebildım zor bela onuda geri çıkardım ama vitamini almıştır diyorlar bugün kontrolüm vardı balık yağı içeren bir vitamin yazdı mide bulantım hala geçmediği için
Normalde balığın her çeşidini severek yerem.Ama şimdi yiyemiyorum.Rabbim bebeğini sağlıklı hayırlı uzun ömürlü etsin canım. Darısı bize inşaAllah vakti saatinde.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende çok yemek istiyorum pişince kokusundan yiyemiyorum eskiden böyle değildim birden bire öyle oldu. Sen doğumdan sonra yine yiyebilirsin o bulantın tiksinmen olmaz yani. Hamileyken yemek önemli tabi ama bazen insanın elinde olmuyor işte. Sağol cnm inşallah darısı başınıza tüm gebelere sağlıkla alın kucağınıza
Evet canım bugün sordu yiyor musun diye iki defa yiyebildım dedim Yemen lazım dedi bulantılarım ın geçmesini bekliyorum diyince yazdı vitamini alayım diye