Balık yiyemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Songül ❤️ tarafından oluşturulan Balık yiyemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,447 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Balık yiyemiyorum
Konbuyu başlatan Songül ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Songül ❤️

Songül ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 22.3 haftalık gebeyim.hamileliğimin başından beri balık yiyemiyorum.Bırakın kokusunu şekli bile aklıma gelince midem bulanıyor.Benim gibi olan varmı.Çok faydalı ama maalesef yiyemiyorum.tavsiyeniz varmı.

💗Canan&Ebuzer💗

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 22.3 haftalık gebeyim.hamileliğimin başından beri balık yiyemiyorum.Bırakın kokusunu şekli bile aklıma gelince midem bulanıyor.Benim gibi olan varmı.Çok faydalı ama maalesef yiyemiyorum.tavsiyeniz varmı.
Bende öyleyim midemi bulandırır ama ben doğum yaptım 30 gün oldu. Ben normalde de hiç yiyemiyorum keşke yiyebilsem

Songül ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleyim midemi bulandırır ama ben doğum yaptım 30 gün oldu. Ben normalde de hiç yiyemiyorum keşke yiyebilsem
Normalde balığın her çeşidini severek yerem.Ama şimdi yiyemiyorum.Rabbim bebeğini sağlıklı hayırlı uzun ömürlü etsin canım. Darısı bize inşaAllah vakti saatinde.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamsi ye onuda mı yiyemiyorsun
Yok canım onuda yiyemiyorum.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok severim canım ama hamileliğin başından beri kötü geçiyor iki defa yiyebildım zor bela onuda geri çıkardım ama vitamini almıştır diyorlar bugün kontrolüm vardı balık yağı içeren bir vitamin yazdı mide bulantım hala geçmediği için

Songül ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok severim canım ama hamileliğin başından beri kötü geçiyor iki defa yiyebildım zor bela onuda geri çıkardım ama vitamini almıştır diyorlar bugün kontrolüm vardı balık yağı içeren bir vitamin yazdı mide bulantım hala geçmediği için
Benimde bazı yiyecek ve kokulara karşı halen midem bulanıyor canım.balık hepsinin başında geliyor.balık yiyemediğin içnmi yazdı.

💗Canan&Ebuzer💗

Kayıtlı Üye
rank
Normalde balığın her çeşidini severek yerem.Ama şimdi yiyemiyorum.Rabbim bebeğini sağlıklı hayırlı uzun ömürlü etsin canım. Darısı bize inşaAllah vakti saatinde.

Yok canım onuda yiyemiyorum.
Bende çok yemek istiyorum pişince kokusundan yiyemiyorum eskiden böyle değildim birden bire öyle oldu. Sen doğumdan sonra yine yiyebilirsin o bulantın tiksinmen olmaz yani. Hamileyken yemek önemli tabi ama bazen insanın elinde olmuyor işte. Sağol cnm inşallah darısı başınıza tüm gebelere sağlıkla alın kucağınıza

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benimde bazı yiyecek ve kokulara karşı halen midem bulanıyor canım.balık hepsinin başında geliyor.balık yiyemediğin içnmi yazdı.
Evet canım bugün sordu yiyor musun diye iki defa yiyebildım dedim Yemen lazım dedi bulantılarım ın geçmesini bekliyorum diyince yazdı vitamini alayım diye

Ra tu

Kayıtlı Üye
rank
Semizotunda OMEGA 3 var. Balık yiyemeyen onu yemeli. Doktorunuza danışın yine de

Semizotunda OMEGA 3 var. Balık yiyemeyen onu yemeli. Doktorunuza danışın yine de
Bana kadın doğum uzmanı dedi bunu

Tüm sayfalar yüklendi.