13 haftalık hamileyim 3 4 gündür başım çok ağrıyo ne iyi gelir ağrıya yardımcı olurmusunuz.
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 863 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #1 13 haftalık hamileyim 3 4 gündür başım çok ağrıyo ne iyi gelir ağrıya yardımcı olurmusunuz.
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 863 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #3 Emineböyter' Alıntı: Bol bol su iç cnm Genişletmek için tıkla ... Çok içiyorum eşim bile çok su iciyosun diyo
Emineböyter' Alıntı: Bol bol su iç cnm Genişletmek için tıkla ... Çok içiyorum eşim bile çok su iciyosun diyo
E Emineböyter Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 45 22 Nisan 2021 #4 Kısmet Sarı' Alıntı: Çok içiyorum eşim bile çok su iciyosun diyo Genişletmek için tıkla ... Bende yaşadım aynı sorunu özellikle havalar sıcak oluyor ya canım iç dedi doktor ondan dedim
Kısmet Sarı' Alıntı: Çok içiyorum eşim bile çok su iciyosun diyo Genişletmek için tıkla ... Bende yaşadım aynı sorunu özellikle havalar sıcak oluyor ya canım iç dedi doktor ondan dedim
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 863 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #5 Emineböyter' Alıntı: Bende yaşadım aynı sorunu özellikle havalar sıcak oluyor ya canım iç dedi doktor ondan dedim Genişletmek için tıkla ... Sıcaktan da olabilir evet teşekkürler
Emineböyter' Alıntı: Bende yaşadım aynı sorunu özellikle havalar sıcak oluyor ya canım iç dedi doktor ondan dedim Genişletmek için tıkla ... Sıcaktan da olabilir evet teşekkürler
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,378 Konum Van 22 Nisan 2021 #6 Kısmet Sarı' Alıntı: 13 haftalık hamileyim 3 4 gündür başım çok ağrıyo ne iyi gelir ağrıya yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Öyle olunca yazmayla bağlıyorum bn iyi geliyo
Kısmet Sarı' Alıntı: 13 haftalık hamileyim 3 4 gündür başım çok ağrıyo ne iyi gelir ağrıya yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Öyle olunca yazmayla bağlıyorum bn iyi geliyo
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 863 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #7 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Öyle olunca yazmayla bağlıyorum bn iyi geliyo Genişletmek için tıkla ... Bende bir kere yapmıştım daha çok agrimisti
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Öyle olunca yazmayla bağlıyorum bn iyi geliyo Genişletmek için tıkla ... Bende bir kere yapmıştım daha çok agrimisti
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,378 Konum Van 22 Nisan 2021 #8 Kısmet Sarı' Alıntı: Bende bir kere yapmıştım daha çok agrimisti Genişletmek için tıkla ... Valla banada tam tersi iyi geliyo
Kısmet Sarı' Alıntı: Bende bir kere yapmıştım daha çok agrimisti Genişletmek için tıkla ... Valla banada tam tersi iyi geliyo
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,676 22 Nisan 2021 #9 Tansiyonunu ölç cnm sürekli ağrıyorsa doktoruna söyle
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 863 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #10 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Valla banada tam tersi iyi geliyo Genişletmek için tıkla ... Bende yapiyim belki bu sefer baş ağrım geçer
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Valla banada tam tersi iyi geliyo Genişletmek için tıkla ... Bende yapiyim belki bu sefer baş ağrım geçer