Sorum var Baş ağrısı

• Konbuyu başlatan Yasanlıel
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yasanlıel tarafından oluşturulan Baş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 406 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baş ağrısı
Konbuyu başlatan Yasanlıel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Gebelik varmış yeni fark ettim sonda yazmışsın
Genelde korkulacak bir durum deil aslında canım ama hormonal değişikliklerden kaynaklı olabilir kan basıncında artıştan veya susuzluktan olabilir stres yapıyor isen ondan olabilir kendini çok yoruyor isen olabilir uzun süre aç kalıyor isen de olabilir kan şekerini de ölçütür kan şekeri düşük ise ondan da olur

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Genelde korkulacak bir durum deil aslında canım ama hormonal değişikliklerden kaynaklı olabilir kan basıncında artıştan veya susuzluktan olabilir stres yapıyor isen ondan olabilir kendini çok yoruyor isen olabilir uzun süre aç kalıyor isen de olabilir kan şekerini de ölçütür kan şekeri düşük ise ondan da olur
Aynen katılıyorum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İyiyim şükür canım benim sen nasılsın çocuklar nasıllar. Son zamanlarda güncel olaylardan psikolojim alt üst olmuştu toparladım sayılır
Bende iyiyim şükür çocuklar da iyiler hafif grip gibiler de bakalım yarına belli olur
Al benden de o kadar valla haber filan yasakladim kendime özlemiyorum artık o derece etkileniyorum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aynen katılıyorum ♥️

Tüm sayfalar yüklendi.