Sorum var Baş ağrısı

• Konbuyu başlatan Yasanlıel
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yasanlıel tarafından oluşturulan Baş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 406 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baş ağrısı
Konbuyu başlatan Yasanlıel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende etkileniyorum valla ben izlemesem duyuyorum bir yerden tamamen kaçamıyorsun işte
Aynen öyle canım
Zeynep nasıl tuvalet eğitimine tekrar başladın mı canım sen
Ya Hümeyra tuvalete gitmek istemiyor ne yapacam bilmiyorum kuzum aslında anlıyor artık altını kirlettigi zaman anne bak koku diyor ama tuvalete gelmiyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle canım
Zeynep nasıl tuvalet eğitimine tekrar başladın mı canım sen
Ya Hümeyra tuvalete gitmek istemiyor ne yapacam bilmiyorum kuzum aslında anlıyor artık altını kirlettigi zaman anne bak koku diyor ama tuvalete gelmiyor
Kış geldi diye çok üstüne düşmüyorum ev sıcak ama bunalmasın kaçmasın diye ara ara lazımlığa oturtuyorum yapıyor da kendi de söylüyor geldi diye sıcaklar başlayınca bezi tamamen çıkarıp takmıcam bu sefer kolay olur diye düşünüyorum bakalım.hatta yeni bir tane alayım dedim beraber seçelim dedim Sen de öyle yapabilirsin canım geçiş dönemi olduğu için çocuk için büyük birşey sabır anlayış lazım son zamanlarda çoğu bebek 3 yaşını aşmış öğrenmiş bizimkiler de öğrenirler en kısa zamanda inşallah

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kış geldi diye çok üstüne düşmüyorum ev sıcak ama bunalmasın kaçmasın diye ara ara lazımlığa oturtuyorum yapıyor da kendi de söylüyor geldi diye sıcaklar başlayınca bezi tamamen çıkarıp takmıcam bu sefer kolay olur diye düşünüyorum bakalım.hatta yeni bir tane alayım dedim beraber seçelim dedim Sen de öyle yapabilirsin canım geçiş dönemi olduğu için çocuk için büyük birşey sabır anlayış lazım son zamanlarda çoğu bebek 3 yaşını aşmış öğrenmiş bizimkiler de öğrenirler en kısa zamanda inşallah
Evet aslında kış geldi diye de pek ustelemiyorum ama bir an önce de öğrensin istiyorum aslında
Evet çoğu bebek öyle şimdi bizimkilerden daha büyükleri var hala bez takıyorlar inşallah kuzum en kısa zamanda öğrenirler artık

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet aslında kış geldi diye de pek ustelemiyorum ama bir an önce de öğrensin istiyorum aslında
Evet çoğu bebek öyle şimdi bizimkilerden daha büyükleri var hala bez takıyorlar inşallah kuzum en kısa zamanda öğrenirler artık
Öğrenirler canım benim ya ilk eğitime başladım kendimi parçaladım çabuk öğrensin diye ama yok kasları gelişmemiş daha çocuğum ne yapsın farketmiyor şimdi saldım çayıra hesabı takmıyorum ben rahat olursam çabuk öğrenir gibime geliyor valla

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Öğrenirler canım benim ya ilk eğitime başladım kendimi parçaladım çabuk öğrensin diye ama yok kasları gelişmemiş daha çocuğum ne yapsın farketmiyor şimdi saldım çayıra hesabı takmıyorum ben rahat olursam çabuk öğrenir gibime geliyor valla
İnşallah kuzum bende çok zorlamiyorum bakalım bikac aya alışırlar inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Su içmeme rağmen dayanılmaycak baş ağrısı yaşayan var mı 8+3
Ah ah o illlet ağrıyı 19 haftalığım hala çekiyorum bana parol da fayda etmiyor 😅. Sabah bir başlıyor ikindiye kadar ağrıyor başımı sarıyorum parol içiyorum limonlu su içiyoeum uzanıyorum yok kendisi isteyene kadar geçmiyor

Tüm sayfalar yüklendi.