Dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dua Bölümü kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,256 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dua Bölümü
Konu Başlığı Dua istiyorum
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum hangi doktor bilmiyorum ama hastanede anlara hastanesiydi o değilde egg çekmeden nasıl ilaç verebilir benim uengeme doktor hamile kalamazsın dedi bebekte sorun olur diye yengem ona rağmen kaldı doktor direk ilaç değişikliği verdi iuan kuzenim 10 yaşında ve gayet sağlıklı yengem de bir kaç kez kriz geçirmişti doktor ilaçını düzenli kullanırsan ataklar olmaz ve hastanlık geçer demişti öylede oldu ilaçları yine kullanıyor ama en azından 10 yılı aşkın süredir atak geçirmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eğer imkanın olursa Ankara ya getir kardeşini doktorlar bir baksın büyük şehir yine farklı oluyor , birde fazla ileri değil diyorsun daha da kolay olur onun için
İnşallah Ayşenur çok çıkmazdayız imtihan ağır annemin hastalığı kötü huylu ihmale gelmez diyor doktor dua et nolur kardeşimle ilgilenebilecek kimsemiz yok

Tüm sayfalar yüklendi.