Dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dua Bölümü kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 840 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dua Bölümü
Konu Başlığı Dua istiyorum
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kesinlikle öyle keşke anneme yakın olsaydım benim evim Ankara'da onlar Ağrı'da nasıl olacak hiç bilmiyorum annemin bana çok ihtiyacı olacak bu süreçte aynı ülkedeyiz ama yine de gurbetiz bu çok zor 2 haftada bir kemoterapi alması planlanmış. Sağolsun eşim çok anlayışlıdır şu an yaklaşık 3 ay olacak Ağrı'dayım kardeşlerimin başındayım annem geldikten bir süre sonra geri Ankara'ya gitmem gerekecek bunu düşünmek beni kahrediyor sürekli de gelip gidemem ne olacak hiç bilmiyorum

Allah eşinden de razı olsun canım , kardeşlerin kaç yaşında çok mu küçükler

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Allah eşinden de razı olsun canım , kardeşlerin kaç yaşında çok mu küçükler
Yok 20 yaşında ikizler tipik erkek sorunsalı ihtiyaçlarını karşılayamıyorlar birinin epilesi nöbetleri olmaya başladı bura kar kış hiç dışarı çıkarmıyoruz soğuktan çok çabuk etkileniyor o nöbet geçirince diğeri çok panik oluyor eli ayağına dolanıyor o kadar strese giriyor ki göz kapağında yara çıkıyor o yüzden başlarında biri olmak zorunda ay çok uzun mesele aslında düşünmek bile istemiyorum

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Yok 20 yaşında ikizler tipik erkek sorunsalı ihtiyaçlarını karşılayamıyorlar birinin epilesi nöbetleri olmaya başladı bura kar kış hiç dışarı çıkarmıyoruz soğuktan çok çabuk etkileniyor o nöbet geçirince diğeri çok panik oluyor eli ayağına dolanıyor o kadar strese giriyor ki göz kapağında yara çıkıyor o yüzden başlarında biri olmak zorunda ay çok uzun mesele aslında düşünmek bile istemiyorum
İnsanın uzak olupta bişey yapamasi ne kadar zor bir duygu bende yasadigim için biliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar