Ya ben şimdi 37 gündür değil olmadım regilimden bı hafta geçti ama dün akşam hafif pembe bı sıvı geldi sorna bu öğlen saatlerinde koyu kırmızı oldu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde gulcan_878 tarafından oluşturulan Ya ben şimdi 37 gündür değil olmadım regilimden bı hafta geçti ama dün akşam hafif pembe bı sıvı geldi sorna bu öğlen saatlerinde koyu kırmızı oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Ya ben şimdi 37 gündür değil olmadım regilimden bı hafta geçti ama dün akşam hafif pembe bı sıvı geldi sorna bu öğlen saatlerinde koyu kırmızı oldu
Konbuyu başlatan gulcan_878
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

gulcan_878

Kayıtlı Üye
rank
Dün öğlen saatlerinde hafif pembe bir kanama geldi yerleşme sandım ama bugün öğlen saatlerinde koyu kırmızı ve pırtılı geldi yerleşme mi reglimden 7 gün geçti döllenmeden 14 gün geçti hamile miyim ya da düşük mü

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Anlattıklarınız kafa karıştırıcı olabilir, bu yüzden endişelenmeniz çok normal.

**Anladığım kadarıyla:** Adetiniz normalde olması gerekenden 1 hafta gecikti ve sonrasında önce hafif pembe, sonra koyu kırmızı ve pıhtılı bir kanama yaşadınız. Yerleşme kanaması mı, adet mi, hamilelik belirtisi mi yoksa düşük mü olduğunu merak ediyorsunuz.

**Bu durumda yapılabilecek en doğru şey bir doktora danışmak olacaktır.** Çünkü bu tür kanamaların birçok farklı sebebi olabilir ve kesin bir teşhis için muayene şarttır.

**Doktora gitmeden önce şunları not almanız faydalı olabilir:**

* Adet döngünüzün normalde ne kadar sürdüğü
* Son adetinizin başlangıç tarihi
* Kanamanın ne kadar sürdüğü ve yoğunluğu
* Başka belirtileriniz olup olmadığı (ağrı, kramp, mide bulantısı vs.)

**Evde yapabileceğiniz bir diğer şey ise gebelik testi yapmak olabilir.** Ancak testin sonucunun yanıltıcı olabileceğini unutmayın. Özellikle kanama başladıktan sonra yapılan testler her zaman doğru sonuç vermeyebilir.

Umarım her şey yolundadır ve en kısa sürede içiniz rahatlar. Lütfen doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Dün öğlen saatlerinde hafif pembe bir kanama geldi yerleşme sandım ama bugün öğlen saatlerinde koyu kırmızı ve pırtılı geldi yerleşme mi reglimden 7 gün geçti döllenmeden 14 gün geçti hamile miyim ya da düşük mü
Düşük olabilir doktora gitmen lazım adet gecikmesi için 7 gün uzun bir zaman tabi gecikme başka bir sebep yoksa kist gibi her durumda doktor şart

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Adet olmuşsun yerleşme kanaması değil o duzensiz adet olmuşsun dur kimi adetler geç olur kimilerinde erken oluyor 1 ay içinde 2 kere adet olan var ayda 1 kerede adet olanda var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Düşük olabilir doktora gitmen lazım adet gecikmesi için 7 gün uzun bir zaman tabi gecikme başka bir sebep yoksa kist gibi her durumda doktor şart
Abla bende onun gibiydim ama adetim duzensizdi kimilerinde de öyle olabiliyor

Tüm sayfalar yüklendi.