Başı aşağı inmis

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Başı aşağı inmis başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,902 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Başı aşağı inmis
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar 14
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 4
Son Mesaj Yazan Derya izm

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 32 den sonra başı yerleşmişti Dr istirahat ve ilaç vermişti. Bu haftalardan sonra bebeğin başının yerleşmesi normal zaten canım artık hareketlerini kısıtlamalısın dinlemenmelisin doktorun ilaç vermedi mi
Vermedi cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde 32 den sonra başı yerleşmişti Dr istirahat ve ilaç vermişti. Bu haftalardan sonra bebeğin başının yerleşmesi normal zaten canım artık hareketlerini kısıtlamalısın dinlemenmelisin doktorun ilaç vermedi mi
Peki cnm bisey sorucam encok bunu merak ediyorum kafasini hareket ettirdikce sanki asagdan sivi akiyo gibi oluyo sebep nedir

Son düzenleme:

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 31 haftaligiz kontrolde bebegimin basi artik asagi dönmüş bi sikinti yok ama kendimce korkuyorum acaba erkenmi gelir diye ayaklarıyla yukariya kafasiylada asagi ittirince sanki damla su gelir gibi yada idrar kaçırıyor gibi oluyorum ama nadiren varmi boyle biseyle karsilasan erken dogum olurmu acabaya kafasi asagi döndü diye
Ben 29. Haftalıkken kontrole gitmiştim baş aşşagı dönmüştü onda sıkıntı yok canım 37+6 dayız bekliyoruz gelsin diye :) En son gittigimde baş aşşagı olmasına, ragmen bebiş dogum posizyonuna şimdi, dönmeye başlamış dedi doktor 36 haftalıkken Bi açısı var herhalde. Yoksa 29 da baş aşşagıydı :) korkma canım benim nerdeyse 8 haftadan beri baş aşşagı kanala 37.haftada girmek üzereydi doktor çatı muayenesinde başına degiyorum heran, gelebilir dedi 6 gün geçti dogum başlamadı.

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Ben 29. Haftalıkken kontrole gitmiştim baş aşşagı dönmüştü onda sıkıntı yok canım 37+6 dayız bekliyoruz gelsin diye :) En son gittigimde baş aşşagı olmasına, ragmen bebiş dogum posizyonuna şimdi, dönmeye başlamış dedi doktor 36 haftalıkken Bi açısı var herhalde. Yoksa 29 da baş aşşagıydı :) korkma canım benim nerdeyse 8 haftadan beri baş aşşagı kanala 37.haftada girmek üzereydi doktor çatı muayenesinde başına degiyorum heran, gelebilir dedi 6 gün geçti dogum başlamadı.
Ayyy ciddimisin eline degmis bakya😀ben sezeryan olucam hayirlisiyla cnm

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 31 haftaligiz kontrolde bebegimin basi artik asagi dönmüş bi sikinti yok ama kendimce korkuyorum acaba erkenmi gelir diye ayaklarıyla yukariya kafasiylada asagi ittirince sanki damla su gelir gibi yada idrar kaçırıyor gibi oluyorum ama nadiren varmi boyle biseyle karsilasan erken dogum olurmu acabaya kafasi asagi döndü diye
Vallahi benimde islanior camasirim akintimda cok oluor nabcam bilmiorum ama dojtora dmem gerek.birde bende yanma oluor 😞

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...