Başım çatlıyor ölüyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İsmihan tarafından oluşturulan Başım çatlıyor ölüyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,023 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Başım çatlıyor ölüyorum
Konbuyu başlatan İsmihan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İsmihan

İsmihan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 10 haftalık hamileyim grip oldum baş ağrısından ölüyorum, fayda gördüğünüz bir öneriniz var mı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 10 haftalık hamileyim grip oldum baş ağrısından ölüyorum, fayda gördüğünüz bir öneriniz var mı
Benim normal baş ağrılarında en iyi çözüm yolun limonlu suydu kuzum , sen gribe karşı ballı sut Kaynat onu da bir dene inslalah hemen geçer geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim normal baş ağrılarında en iyi çözüm yolun limonlu suydu kuzum , sen gribe karşı ballı sut Kaynat onu da bir dene inslalah hemen geçer geçmiş olsun

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum öncelikle geçmiş olsun parol kullanabilirsin. Bol bol istirahat et kendini terletmeye çalış ve ardından duş al. Ballı limonlu su, ballı süt, bol bol c vitamini öneririm

İsmihan

Kayıtlı Üye
rank
Canim ya kiyamam kaynanmiş suya biraz zencefil biraz limon bal kat iç cok iyi geliyo canim bal sevmezsense tek limonlu zancefilide ice bilirsin
Canım Gebe iken zencefil kullanabiliyor muyuz,siz hiç sordunuzmu dotorunuza

Kaç kere içtim canım zerre fayda etmedi,dün gece 2 defa acile gittik onlara da bir şey yapamıyor delireceğim artık 😥

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canım Gebe iken zencefil kullanabiliyor muyuz,siz hiç sordunuzmu dotorunuza

Kaç kere içtim canım zerre fayda etmedi,dün gece 2 defa acile gittik onlara da bir şey yapamıyor delireceğim artık 😥
Canim ben sordum abarmamq şarti ile sakincasi yok

Tüm sayfalar yüklendi.