Başıma gelen 😳

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Başıma gelen 😳 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,165 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Başıma gelen 😳
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kızlar Gökçe çok yordu bugün uyuttum koydum yatak odasına, ocağa da yemek koydum TV izliyorken içim geçmiş. Eşimin telefon aramasına uyandım Gökçe krize girmiş nasıl ağlıyor duymamışım, ocakta yemeğin suyu bitmiş dibi tutmak üzere. Yanağımda koltuğun izi çıkmış kendimden geçmişim. Bebeğime bir şey olur diye çok korktum bi daha yanımdan ayırmam 😢

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızlar Gökçe çok yordu bugün uyuttum koydum yatak odasına, ocağa da yemek koydum TV izliyorken içim geçmiş. Eşimin telefon aramasına uyandım Gökçe krize girmiş nasıl ağlıyor duymamışım, ocakta yemeğin suyu bitmiş dibi tutmak üzere. Yanağımda koltuğun izi çıkmış kendimden geçmişim. Bebeğime bir şey olur diye çok korktum bi daha yanımdan ayırmam 😢
Ay kuzum şuana kadar olan yorgunluklarını uykunu ağır yapmış belli artık insanın vücudu bir yerden sonra hiç kaldırmıyor yorgunluk ve uyksuzulugu çok iyi anlıyorum seni bana da oldu Kayranin ağlamasını duymamıştım sen yine diğer odadan duymamissin ben dibimde ki çocuğu duymamıştım eşim kaldirmisti 😢içim girmişti sonra

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ay kuzum şuana kadar olan yorgunluklarını uykunu ağır yapmış belli artık insanın vücudu bir yerden sonra hiç kaldırmıyor yorgunluk ve uyksuzulugu çok iyi anlıyorum seni bana da oldu Kayranin ağlamasını duymamıştım sen yine diğer odadan duymamissin ben dibimde ki çocuğu duymamıştım eşim kaldirmisti 😢içim girmişti sonra
Çok üzücü dimi Ayşenur. Anne dikkatli olur ya nası yaptım böyle bir hatayı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Çok üzücü dimi Ayşenur. Anne dikkatli olur ya nası yaptım böyle bir hatayı
Biz kusursuz değiliz kuzum bizde insanız ve yoruluyoruz sadece bunu şükür ki sık sık yapmıyoruz ben 4 aydan beri ilk kez yaptım ondan sonra daha pimpirijli oldum. Ama üzme kendini ara ara kendinin de bir insan olduğunu hatırlat kendine ben mesela artık uykuya ihtiyacım varken eşime veriyorym Kayrayi o oynatıyor 2 3 saat sonra bana acıkınca getiriyor. Eşime de hatırlatıyorum sağolsun çok yardım ediyor hatta o geceden sonra daha çok yardım ediyor artık Kayranin her şeyi için beni çagirmiyor

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ya nekadar vücut yorulduysa kendinden geçmissin bnde kana kana uykuya okadar muhtacimki malesef bazen vucut iflas ediyor böyle kolay degil hem bebiş hem ev işi hem yemek Allahtan esin aramiş kötü bir sey olmadan

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım benim sende yoruluyorsun suçlama kendini bilerek ve isteyerek yapmadın vücudun çok yorulmuş demmkki🙏🏻🤲🤲

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım benim ya kıyamam sana😞
Sağolasın canım benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm ya nekadar vücut yorulduysa kendinden geçmissin bnde kana kana uykuya okadar muhtacimki malesef bazen vucut iflas ediyor böyle kolay degil hem bebiş hem ev işi hem yemek Allahtan esin aramiş kötü bir sey olmadan
Şükür ki eşim aramış gerçekten hatta telefonda duydu ağlama sesini bi şey mi oldu dedi hemen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Biz kusursuz değiliz kuzum bizde insanız ve yoruluyoruz sadece bunu şükür ki sık sık yapmıyoruz ben 4 aydan beri ilk kez yaptım ondan sonra daha pimpirijli oldum. Ama üzme kendini ara ara kendinin de bir insan olduğunu hatırlat kendine ben mesela artık uykuya ihtiyacım varken eşime veriyorym Kayrayi o oynatıyor 2 3 saat sonra bana acıkınca getiriyor. Eşime de hatırlatıyorum sağolsun çok yardım ediyor hatta o geceden sonra daha çok yardım ediyor artık Kayranin her şeyi için beni çagirmiyor
İkiz olsa napardım Ayşenur

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kıyamam kuzuma ya ne çok ağlamış tır uykun ağır mi normale kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.