Başıma gelen 😳

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Başıma gelen 😳 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,165 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Başıma gelen 😳
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar Gökçe çok yordu bugün uyuttum koydum yatak odasına, ocağa da yemek koydum TV izliyorken içim geçmiş. Eşimin telefon aramasına uyandım Gökçe krize girmiş nasıl ağlıyor duymamışım, ocakta yemeğin suyu bitmiş dibi tutmak üzere. Yanağımda koltuğun izi çıkmış kendimden geçmişim. Bebeğime bir şey olur diye çok korktum bi daha yanımdan ayırmam 😢
Canım çok şükür birşey olmamış üzme kendini seninde bir dayanma noktan var sonuçta insanız. Bende ocağa süt koymuştum kızımı uyutmaya gittim bende yatmışım bir uyandım ki ev duman altı olmuş süt taşmış tencere yanmış nerdeyse yangın çıkacakmış Allah korudu bizi. Yani herkesin başına geliyor kendini suçlama.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ağlamış canım ama baya bi ağlamış iç çeker gibi yapıyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya kazalar bi anlık dalgınlık işte canım Rabbim korusun evlatlarımızı

Yok hiç ağır değil canım
Anladım kuzum

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kuzum sende insansın isteyerek bilerek yapmadın ama bundan böyle daha dikkatli davran maazallah bu tarz uyku durumunda herşey olabilir
Evet Allah korusun bi anlık dalgınlığın sonuçlarını çok kötü olabilir Rabbim koru

Canım çok şükür birşey olmamış üzme kendini seninde bir dayanma noktan var sonuçta insanız. Bende ocağa süt koymuştum kızımı uyutmaya gittim bende yatmışım bir uyandım ki ev duman altı olmuş süt taşmış tencere yanmış nerdeyse yangın çıkacakmış Allah korudu bizi. Yani herkesin başına geliyor kendini suçlama.
Çok şükür Allah koruyor ya daha dikkatli olmak lazım da yoruyor sıpalar

Tüm sayfalar yüklendi.