Sorum var Başka kadın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Başka kadın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,657 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Başka kadın
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Kimse kalbini kırmadı gülerek söylediğin için tuhaf
Sinirden emoji atmiş canm insan inanmadiği birşeye gülerek tepki verebiliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Can bogazdan gelir gamzem ne olacak birşey olmaz gamzem ,69 oldum doğum kilolarını veremedim
Bende cok fazla kilo aliyorum canm ya bu seferde 66 kilo olmusum kecen kontorulumde 65 her ay kilo artiyor doğumdan sonra dusermi acaba 😟

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bekar diyil ki arkadaşı canm.
Benim gülmeyim size hoş gelmedimi? Hep ağlamak zorundamıyım belki kendimi ovutuyorum gülerken. Ne bileyim kalbimi kırdın çok sağol canm😔

Ne bana normal ne bana normal geliyo ? Tuhfa ne?

Noldu sendemi Gamze arkadaşlık anormal bişey mi?
O zaman daha sa beter ay allahım şöyle erkeklerden uzak tutsun ya

Bekar diyil ki arkadaşı canm.
Benim gülmeyim size hoş gelmedimi? Hep ağlamak zorundamıyım belki kendimi ovutuyorum gülerken. Ne bileyim kalbimi kırdın çok sağol canm😔

Noldu sendemi Gamze arkadaşlık anormal bişey mi?
Kendini böyle avutamazsın kendini eğer olayların üstünü güzel yönden bakarak kapatmak istersen gerçeği hiç bir zaman göremezsin . Kusura bakma ama eşinin yaptığı şeyin avutulavak bir tarafı yok. Hele kadının ona kullandığı kelimeyse bakılırsa asla yok. Senin için diyorum gerçekçi olup olayın iyi tarafından bakmayı bırakıp biraz da bardağın boş tarafından bak derim nacizane fikrim. Ve cidden sana dost tavsiyesi o erkek arkdadaşından eşini uzak tut. Yolu yol değil onun belli

Kız nasıl göbeğin var o zaman ben bu çocuğa 58 de gene kaldım bende asla göbek yoktu 😂😂şuan da 61 dkdkd bakalım daha ne kadar alacağım

🤣🤣

Benmi
Anam bismillah 🤣🤣
🤣🤣

Gamze beni her konuda destekliyo hayat arkadaşım gibi bilmiyom kalbim öyle istedi sordum Gamzemden🥰 evet komik ola bilirim beni tanısan real hayatda benden ayrılamazsın🤗🤩
Bizde destekciniz kız yani bende 🤣 sadece bı konu açıp sonra o konuyla alakasız bişey söyleyince yâda sorunca komik oluyor,🤣onu biliyorum farkettim zaten yani komik bı kişiliğin olduğunu,ama şahsen burada bana yakın olmanı isterdim, malûm benim sıkıntı stres eksik olmadığı için, eşimin ailesinden dolayı, senin gibi deli dolu ve pozitif bı arkadaşa ihtiyacım var ☹️

Son düzenleme:

Sona

Kayıtlı Üye
rank
O zaman daha sa beter ay allahım şöyle erkeklerden uzak tutsun ya

Kendini böyle avutamazsın kendini eğer olayların üstünü güzel yönden bakarak kapatmak istersen gerçeği hiç bir zaman göremezsin . Kusura bakma ama eşinin yaptığı şeyin avutulavak bir tarafı yok. Hele kadının ona kullandığı kelimeyse bakılırsa asla yok. Senin için diyorum gerçekçi olup olayın iyi tarafından bakmayı bırakıp biraz da bardağın boş tarafından bak derim nacizane fikrim. Ve cidden sana dost tavsiyesi o erkek arkdadaşından eşini uzak tut. Yolu yol değil onun belli

Kız nasıl göbeğin var o zaman ben bu çocuğa 58 de gene kaldım bende asla göbek yoktu 😂😂şuan da 61 dkdkd bakalım daha ne kadar alacağım
Vala ben esimin arabasinin lastikini hemde kafasini patlatirim neymisde bana gelmis desinki birini almisim arabama

Tüm sayfalar yüklendi.