Sorum var Baskı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Efeninannesi42 tarafından oluşturulan Baskı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 569 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baskı
Konbuyu başlatan Efeninannesi42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dünya Dünya

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 25 haftalık olduk ama kalcam tutuluor yuruyemiorum altima cok baskı yapiyor sanki doğum yapiyomusum gibi 2 gündür daha fazlalasti sizce doktora gtsemmi yoksa normalmi
Bebeğin hızla büyüyor baskı olur ama kalça tutulacak kadar olmaz bel fitigi var mı haftan daha erken Doktora görünsen daha iyi olur canım

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Geçmiş olsun canım git istersen benimde sol kalcam da oturup kalkarken ağrı oluyor oda eskiler ay burgusu mu ne dediler gebelik te normalmiş oluyormuş benimki 25 e yakin

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ki 35+4 ayağı kalktigim zaman aksıyarak yürüyorum ve aşağı baskısı adım attirmiyor 3 yaşındaki oğlum yürüyüşümü taklit ediyor o derece yani

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hoşgeldin kuzum Rabbim sağlıkla hayırlısyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah♥️🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 25 haftalık olduk ama kalcam tutuluor yuruyemiorum altima cok baskı yapiyor sanki doğum yapiyomusum gibi 2 gündür daha fazlalasti sizce doktora gtsemmi yoksa normalmi
Öncelikle hoşgeldin canım aramıxa. Ve eğer baskı sürekli oluyor şse doktoruna görmenş tavsiye ederim canım geçmiş olsun

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ben de öyleyim ya doktor bugün gülüyordu neden öyle yürüyorsun diye keyfimden değil belim ağrıyor o yüzden olmasın dedim sinir etti beni doktor yani bir de 😡😡 ama benim doğum yakın hayırlısıyla inşallah hani sen bi görünsen çok iyi olur daha erken bu kadar ileri derecede baskı yaşıyor olman normal olmayabilir

Tüm sayfalar yüklendi.