Basur

• Konbuyu başlatan Esra 946
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra 946 tarafından oluşturulan Basur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 709 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Basur
Konbuyu başlatan Esra 946
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esmacakmakk
E

Esra 946

Guest
Hanımlar merhaba 5gün oldu doğum yapalı 2gündür basurum şişti ne yapmam lazm oturamıyorum bile sıcak suya bile oturdum krem aldım fayda yok allah rızası için bilen yardımcı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kantoron yağı kullan direk basurun üstüne dök sabah akşam

Son düzenleme:

Darkangel

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba 5gün oldu doğum yapalı 2gündür basurum şişti ne yapmam lazm oturamıyorum bile sıcak suya bile oturdum krem aldım fayda yok allah rızası için bilen yardımcı olsun

Dışkı yumuşatıcı kullan bol sıvı tüketmen lifli seyler yemen lazım zorlarsan iyileşme süreci uzar daha da şişer normal dogum yaptın galiba ıkınmaktan şişmiştir baya bagsura en iyi gelen sey ılık oturma banyosu hergün 15 dk bölgeyi zorlamamak zeytinyagı vazelin tarzı birsey sürüp şiş olan bölgeyi yumuşatmak inş en kısa sürede iner tekrarlamaz agrısı kötü çünkü gercekten 🙏

E

Esra 946

Guest
Dışkı yumuşatıcı kullan bol sıvı tüketmen lifli seyler yemen lazım zorlarsan iyileşme süreci uzar daha da şişer normal dogum yaptın galiba ıkınmaktan şişmiştir baya bagsura en iyi gelen sey ılık oturma banyosu hergün 15 dk bölgeyi zorlamamak zeytinyagı vazelin tarzı birsey sürüp şiş olan bölgeyi yumuşatmak inş en kısa sürede iner tekrarlamaz agrısı kötü çünkü gercekten 🙏
Çok sağolun gerçekten kötü inşallah hemen geçer normal doğum yaptım bide zordu doğum

E

Esra 946

Guest

Tamam sağolun

Darkangel

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumumda bende cok cektşm devlette yaptım birde bissürü kestiler diktiler üstüne birde basur işkence gibiydi allahtan cabuk toparladım duphalac surup var aile hekimine yada iyi bir eczacı tanıdıgın varsa mahallende danısıp kullanabilirsin dışkı yumusatıcı zorlannamış olursun iyilesmeni hızlandırır

E

Esmacakmakk

Guest
Madecassol ve anestol kullanarak şiş ve ağrıyı indirdim üç gün kullanarak. Ben de öyleydim gülerken hapşırırken kasılınca bile inanılmaz acıyodu ağlamak istiyordum geçti çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.