Kuzum böyle söyleşiler var ama dogruluk payı ne kadar bilmiyoruz takma sen boşverHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Ayy dışardan çok fazla şeyler duyuyorum
Ben çok çilek yedim kızımda hicbisey yok çok şükürHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Oğlumda çok yedim yok çok şükür. Kızımda da yiyorum batıl bunlar inanmaHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Bende hep ceviz yiyorum zekası için bişey olmaz ama çok yiyorum abartiyorum bıraksan yani ceviz agicini yerim yaniHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Of oğlum da yediğim çileğin haddi hesabı yok hiç biyerinde de bişey yok, inanma öyle şeylere çocuğun ayağının altını öpüncede yürüyemez diyorlar hep öptüm 11 aylık yürüdüHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Yoo bn yedim hiç bsy olmadı inanma öyle şeylere batıl inançlar inanma ye rahatına bak ben yedim doğum yaptım hiç öyle bsy olmadı inankiHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
o zaman her yediğimiz şeyin lekesi çıkar vücudunda çok saçma böyle hurafelerHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
aynen benim kadar kimse yememistir birşey de çıkmadıYoo bn yedim hiç bsy olmadı inanma öyle şeylere batıl inançlar inanma ye rahatına bak ben yedim doğum yaptım hiç öyle bsy olmadı inanki
aaaa İlk defa duydum onu ayak öpmeyiOf oğlum da yediğim çileğin haddi hesabı yok hiç biyerinde de bişey yok, inanma öyle şeylere çocuğun ayağının altını öpüncede yürüyemez diyorlar hep öptüm 11 aylık yürüdü
Ben de çok tukettm çilek. Kurban Bayramı'nda et dogradim ciğer doğradım yedim hatta. Nar da yedim çok şükür kızım da birşey yok. Tek gerçek şu var hamileyken türbe ziyaretine gitneyecen gidersende elini vücuduna surmeyecen öyle leke oluyor çocukta. Tek sakındığım buyduHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı