Sorum var Batıl inançlarda doğruluk payı ne kadar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Purple tarafından oluşturulan Batıl inançlarda doğruluk payı ne kadar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,844 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Batıl inançlarda doğruluk payı ne kadar
Konbuyu başlatan Purple
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Ayy dışardan çok fazla şeyler duyuyorum
Kuzum böyle söyleşiler var ama dogruluk payı ne kadar bilmiyoruz takma sen boşver

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Bende hep ceviz yiyorum zekası için bişey olmaz ama çok yiyorum abartiyorum bıraksan yani ceviz agicini yerim yani🤭

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Of oğlum da yediğim çileğin haddi hesabı yok hiç biyerinde de bişey yok, inanma öyle şeylere 🤗 çocuğun ayağının altını öpüncede yürüyemez diyorlar hep öptüm 11 aylık yürüdü

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
o zaman her yediğimiz şeyin lekesi çıkar vücudunda çok saçma böyle hurafeler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yoo bn yedim hiç bsy olmadı inanma öyle şeylere batıl inançlar inanma ye rahatına bak ben yedim doğum yaptım hiç öyle bsy olmadı inanki
aynen benim kadar kimse yememistir birşey de çıkmadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Of oğlum da yediğim çileğin haddi hesabı yok hiç biyerinde de bişey yok, inanma öyle şeylere 🤗 çocuğun ayağının altını öpüncede yürüyemez diyorlar hep öptüm 11 aylık yürüdü
aaaa İlk defa duydum onu ayak öpmeyi

M

Mercan44

Guest
Ben de çok tukettm çilek. Kurban Bayramı'nda et dogradim ciğer doğradım yedim hatta. Nar da yedim çok şükür kızım da birşey yok. Tek gerçek şu var hamileyken türbe ziyaretine gitneyecen gidersende elini vücuduna surmeyecen öyle leke oluyor çocukta. Tek sakındığım buydu

Tüm sayfalar yüklendi.