YİYİPTE ÇIKAN DEĞİLDE YEMEYİPTE LEKE OLUŞANI TANIYORUM BENHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Ayy dışardan çok fazla şeyler duyuyorum
YİYİPTE ÇIKAN DEĞİLDE YEMEYİPTE LEKE OLUŞANI TANIYORUM BENHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
2gün önce bana da dediler çilek veya ciğer yediysen ellerini yıkamadan bir yerini kaşırsan orda çıkıyormuş ben bu ikisini yiyen birisiyim ama kaşıyıp kaşımadığımı nerden bileceğim ki, inanmak istemedim ama araştırayım dedim baktım buradan yazanlar olmuşHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Hamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Gebelik boyu çilek yedim ama oğluşum da hiç bir şey yok doğruluk payı 0 yaniHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Canım valla ben hamileligimin başında canım istiyor diye çok yedim ama sonra kokusundan filan tiksindim yiyemedim ama çok şükür iki kızımda da yedim bisey olmadı her söylenen şeye inanma canım kafana takip moralini bozmaHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Valla bunu ilk defa senden duyuyorum canım. Ben hamileliğimin ortalarından bu yana çilek tüketiyorum veya çilekli dondurma filan. Böyle şeylere bence çok inanmamak gerek. Bu batıl inançların çoğunu bence zamanında mesela çilek almaya durumu olmayan biri uydurdu mesela eğer sen kafana takarsan içini sıkarsan gerçekten de olabilir, psikoloji çok fena bir şey.Hamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Hiç birine inanma canım adı üstünde batıl inanç koca karı dedikodusuHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Vallaha kuzum bu hamileligimde o kadar cok çilek yedim ki bence bunlar koca karı lafları eğer öyle birşey olsa hepimizin vücudunda annelerimizin yediği meyvelerden olurdu yani hiç bir meyve etki etmiyorda sadece çilek mı etki edecekHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
Boşver tatlım Rabbim hakkında ne nasip etti ise o olur Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
İnanma canım benim Çilek ne alaka yani benim oğluşum da aşırı tüketir dim birşey olmadı illa çilek mi başka bişey olmaz mı mesala karpuz eskiden annemler bize karpuz kabuğunun dibini sıyırıp yemeyin yoksa kel olursunuz derdi, ben Ali'de karpuz çok yedim dibini de benim oğluşum şuan kel acaba ondanmıHamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı
O tüketirsen değl yedğn elini vucuduna sürersen leke olur derler ne kadar doğru bilinmez. Yemekte skmtı yok ben çok yiyorum.Hamile döneminde çilek tüketilirse bebeğime sağ salim kavuştuğumda vücudunda çilek lekesi çıkar mı