Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aa iyimiş ben de öyle vereyim o zaman mamadan sonra dili beyaz beyaz oluyor doktor mama zaten suyla hazırlanıyor gerek yok demişti ama yine de içim rahat değildi şimdi veriyorum ben de çok teşekkürler
Canim emiziriyosan 6 aya kadar su vermene gerek yok su ihtiyacini sütten karsiliyo zaten bebekler ,mama veriyosan bi iki Cay kasiyi su veriliyomus ben hic mama kullanmadim ,insan versede korkuyo vermesede korkuyo anliyorum seni Allah yardimcin olsun ama dedgm gibi sadecede emziriyosun suya gerek kalmiyo
O tuz değil mi ya 1 yaşına kadar asla tuz verilmez böbrekleri için ilerde zararlı oluyormuş. Benim oğluma 6 ay hiç su vermedim sadece emzirdim çocuum egzamaydı ne ilaçlar kullandık.. hemşiresi bu çocuğa hiç mi su vermediniz dedi hemenay kaşığıyla su içirmişti o gün kesildi egzaması susuzluktan kurumuş oğlum. Şimdi kızım doğunca kızıma bende çay kaşığı ile su verenlerden olcm inş.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay yanlış mesajdan alıntı yapmışım canım konu başlığıydı niyetim
Aa iyimiş ben de öyle vereyim o zaman mamadan sonra dili beyaz beyaz oluyor doktor mama zaten suyla hazırlanıyor gerek yok demişti ama yine de içim rahat değildi şimdi veriyorum ben de çok teşekkürler
O tuz değil mi ya 1 yaşına kadar asla tuz verilmez böbrekleri için ilerde zararlı oluyormuş. Benim oğluma 6 ay hiç su vermedim sadece emzirdim çocuum egzamaydı ne ilaçlar kullandık.. hemşiresi bu çocuğa hiç mi su vermediniz dedi hemenay kaşığıyla su içirmişti o gün kesildi egzaması susuzluktan kurumuş oğlum. Şimdi kızım doğunca kızıma bende çay kaşığı ile su verenlerden olcm inş.
Iyı oldu yazdıgın canm ,bı yasına kadar tuz verılmedgnı ılk defa duydum ama bal 1 bı yasından once verılmez dıyı foktorlar ama doktorda 6 ay su vermeyın dıyo ,demek bebege gore degısıyo ,saglıkla kavusursun kızına inşallah,
İyi geceler kızlar bebeğim iki aylık arada su veriyorum sonradan Allah korusun böbreklerde sıkıntı oluyormuş su verilmezse eğer. Siz ne zaman su vermeye başladınız bebeklerinize
Iyı oldu yazdıgın canm ,bı yasına kadar tuz verılmedgnı ılk defa duydum ama bal 1 bı yasından once verılmez dıyı foktorlar ama doktorda 6 ay su vermeyın dıyo ,demek bebege gore degısıyo ,saglıkla kavusursun kızına inşallah,
Evet bunu biliyordum inek sütü de verilmez bı yaşından sonra verilir.Ama annem diyoki sütüm azdi altı aydan sonra size hep inek sütü verdim diyobize bişey olmadı hepimiz turp gibiyiz masallah